Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kink The Stinger Sähkösauva var 1

Yhteenveto

Kiihota ja rankaise kumppaniasi stimuloivalla sähkövirralla The Stinger -sähkösauvan avulla, joka on osa Doc Johnsonin Kink-tuotesarjaa.

Se räpsäisee juuri sopivalla intensiteetillä ja iskee näyttävästi kipinää painaessasi painiketta ja antaessasi subillesi juuri sen mitä hän ansaitsee.

Sähkövaraus muodostuu sauvan päässä olevien kahden navan väliin. Sähköisku tuntuu kihelmöivältä ja kevyen kivuliaalta. Sauva on turvallinen käyttää myös aloittelijoille.

Sauvaa ei tule käyttää veden läheisyydessä. Sitä ei saa käyttää raskaana ollessa tai jos kärsit sydänsairauksista tai muista vakavista sairauksista. Sauva ei myöskään sovellu käytettäväksi ihosairauksista kärsiville alueille.

Toimii 2 x AA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Sähkösauva
Aatu - 29. nov. 2021
Isku on sopivan napakka. Todella kiihottava tuote varsinkin silmät sidottuna.
Hauska ja kiehtova
Lumipeikko - 29. jun. 2021
Hauska tuote, johon sekä minä että kumppanini rakastuimme, molemmat testattiin vastaanottavana osapuolena.. Sauvan pienet värisevät shokit ja jysäytykset ovat uskomattoman tehokkaita, varsinkin kun silmäsi on sidottuina. Shokit ovat stimuloivimpia, eivätkä ne aiheuta mitään erityistä kipua, ellei sauvaa käytetty suoraan sukupuolielinten herkimpiä osia vastaan. On syytä huomata, että kondensaattoreissa on usein pieni jäännösvaraus, joten se voi "jysäyttää" vaikka et paina painiketta.
0
Super
Mickrodick13 - 30. jun. 2020
Siveysvyö penispora. Pitää käyttää joka päivä
0
Saat shokin kinkyllä tavalla!
Pomo - 25. jan. 2019
Olimme nähneet monia "jännittäviä" elokuvia, joissa tazapperia käytettiin verkossa, ja sovimme, että meidän oli kokeiltava, mutta valitsimme tämän, emmekä ole katuneet. Kun makaat sängyssä tiukasti raajat ja silmät sidottuina, ja yhtäkkiä kuulet kipinän äänen ja tunnet iskun kehossasi - se on tunne, jota ei voi kuvailla - sekoitus, tunnetta, että haluat paeta, mutta samalla myös supermukavuutta ja ERITTÄIN tuhmaa tunnetta koko kehossasi ;-) suosittelen tätä tuotetta - se antaa viekoittelevan shokin ilman, että se on raju ja iskun tehdessään kuuluu hyvä "kova" ääni - yhteensä 5/5 tähteä! Pidätkö kinkyistä hallintapeleistä, tämä on välttämätöntä!!
0
Vaikuttava mutta hieman halpa
Anonymous - 13. mar. 2024
Materiaalit eivät sovi maailmankaikkeuteen kovin hyvin, mutta se toimii kyllä.
Konekäännös sivustolta sinful.fr
Yllättävän hyvä
Anonymous - 12. jan. 2022
Se on melko kevyt ja tuntuu herkältä, en heittäisi sitä pakkauspussiin raskaiden iskukappaleiden kanssa. Mutta se tekee työnsä erittäin hyvin! Se näyttää pelottavalta, ja ääni, jonka se tekee kosketuksesta, on vaikuttava. Se on ehdottomasti enemmän haukkua kuin purra (mikä on juuri sitä, mitä halusin).
Konekäännös sivustolta sinful.co.uk
Suuri hauska niille sadistinen hetkiä
Anonymous - 6. oct. 2022
Se on erittäin hauskaa leikkiä, varsinkin kun kumppanisi on sidottu silmät ja sidottu. Se antaa mukavan röyhtäyksen, jossa on kova pamaus, joka voi todella "pelästyttää" kumppanisi. Se on hieman iso verrattuna siihen, mitä haluaisin, ja nappi on kaukana parhaasta. Jos he tekisivät pienemmän version, jossa painike olisi vähemmän liikkuva ja jossa olisi tyydyttävä naksahdusääni ja tuntuma, se saisi 5/5 tähteä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Edullinen suunnittelu
Anonymous - 13. mar. 2024
Ääni on suoraan sanottuna ärsyttävä. En usko, että siellä tapahtuu paljon muuta kuin ääni.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Kink The Stinger Sähkösauva

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful