TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku var 1

Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

17,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku on todella kätevä tapa annostella haluttu määrä liukuvoidetta juuri sinne missä sitä tarvitaan ilman että se tahrii kaikki paikat. Pakkauksessa on yksi applikaattoriosa ja kolme putkea.

Näin käytät Lube Shooter Liukuvoideruiskua: Vedä applikaattoriosa kokonaan irti putkesta ja kaada liukuvoidetta suoraan putkeen, tai jos liukuvoide on pakattu rasiaan, voit upottaa ruiskun voiteeseen ja imeä sitä putken sisälle vetämällä applikaattoriosaa taaksepäin.

Vie sen jälkeen ruisku haluttuun paikkaan ja työnnä applikaattoriosa pohjaan asti, jolloin liukuvoide työntyy sen avulla ulos.

Lube Shooter on suunniteltu kertakäyttötuotteeksi, mutta jos puhdistat sen käytön jälkeen erittäin perusteellisesti, voi sitä käyttää useammankin kerran. Sitä voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful