Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku var 1

Yhteenveto

Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku on todella kätevä tapa annostella haluttu määrä liukuvoidetta juuri sinne missä sitä tarvitaan ilman että se tahrii kaikki paikat. Pakkauksessa on yksi applikaattoriosa ja kolme putkea.

Näin käytät Lube Shooter Liukuvoideruiskua: Vedä applikaattoriosa kokonaan irti putkesta ja kaada liukuvoidetta suoraan putkeen, tai jos liukuvoide on pakattu rasiaan, voit upottaa ruiskun voiteeseen ja imeä sitä putken sisälle vetämällä applikaattoriosaa taaksepäin.

Vie sen jälkeen ruisku haluttuun paikkaan ja työnnä applikaattoriosa pohjaan asti, jolloin liukuvoide työntyy sen avulla ulos.

Lube Shooter on suunniteltu kertakäyttötuotteeksi, mutta jos puhdistat sen käytön jälkeen erittäin perusteellisesti, voi sitä käyttää useammankin kerran. Sitä voi käyttää sekä vaginaalisesti että anaalisesti.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Käytännöllinen apulainen tuhmiin leikkeihin
Rikke Overgaard - 28. nov. 2017
Sopii erinomaisesti käytettäväksi esimerkiksi kun haluat pelata laajennusleikkejä... tällä voit helposti ja yksinkertaisesti varmistaa liukuvan laajennuksen sekä syvyyteen että avaukseen. Näin sinun ei tarvitse jatkuvasti vaihtaa täyttämisen ja laajentamisen välillä.
0
Auttaa kovasti nostamaan lämpötilaa...
Mario - 24. feb. 2014
Näytä se tyttöystävällesi ja saat välittömästi tuhma reaktion - uteliaisuus on aina hyvä asia, kun haluat leikkiä vähän rakkaasi kanssa. Pienet asiat, jotka auttavat paljon "sen kaiken" aloittamisessa - voidaan laittaa juuri sinne, missä tarvitset sen suosikki "apuvälineitä". Lube Shooterin ansiosta liukuvoidetta ei mene hukkaan. Suositellaan myös kaikille, jotka ovat kyllästyneet tahroihin ja siivoamiseen leikkien jälkeen.
0
Todella tuhma esileikiksi
tony - 25. sep. 2012
Nämä ovat todella hyviä esileikkeihin, ja saat liukuvoidetta sinne, missä se toimii parhaiten, nimittäin sisälle. Mahdollistaa helpomman penetraation ja yhdessä peräaukkoa rentouttavan suihkeen kanssa, tarjoaa monia mahdollisuuksia alan aloittelijoille. Voidaan ehdottomasti suositella myös kokeneemmalle.
0
Pakko hankkia
RR - 26. oct. 2020
Ruiskulla on niin paljon helpompi lisätä liukuvoidetta ulkopuolelta, että sanoisin, että ruisku (ja suihku) ovat olennaista hyvässä anaaliseksikokemuksessa. Varsinkin kun otetaan huomioon, että molemmat ovat melko edullisia. Ruisku tekee tehtävänsä. Se on helppo täyttää suoraan putkesta ja sitä voidaan käyttää uudelleen asianmukaisesti pestynä. Riittävä määrä liukuvoidetta annosteltuna nopeasti ja sujuvasti tekee eron, sekä kondomin kanssa että ilman.
0
Anaaliseksiä ilman turhaa sotkua!
Ketil André Camilio - 21. aug. 2018
Nämä ovat mahtavia! Täydellinen takapuolen valmisteluun ennen anaaliseksiä. Ne on helppo asettaa pienellä määrällä liukuvoidetta, ja ne tarvitsevat huomattavan määrän liukuvoidetta. Levittämällä liukuvoidetta pakaroihin anuksen ulkopinnan sijaan, vaikutus on paljon parempi. Suosittelen!
0
Liian huono laatu
Anonymous - 2. dec. 2023
Lube shooters tekee valtavan eron - erityisesti anaalileikissä. Ja jos takapuolella on paljon toimintaa, se on välttämättömyys. En kuitenkaan todellakaan EI suosittele näitä - mielestäni laatu on paljon, paljon Sinfulin normaalia tasoa huonompi. Ne pitävät liukastetta erittäin huonosti ja ovat suorastaan roskaa. Suosittelen sen sijaan 10 ml:n kertakäyttöistä ruiskua - halpaa ja laadukasta.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Kinklab Lube Shooter Liukuvoideruisku

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful