Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kinklab Power Tripper Human Electrode var 1

Yhteenveto

Kinklab Power Tripper Human Electrode muuttaa sinut sähköä johtavaksi ihmiselektrodiksi.

Huomioithan, että Kinklab Power Tripper toimii ainoastaan kytkettynä Kinklab Neon Wandiin, joka on myös saatavilla Sinful.fi-verkkokaupastamme.

Kun otat Power Tripperin käyttöön ja pidät sen kosketuksissa paljaan ihosi kanssa, voit välittää kiihottavia sähköimpulsseja kumppanisi vartalolle.

Jos pidät esim. kättäsi lähellä kumppanisi vartaloa, syntyy välillenne sähköinen jännite, joka tuntuu stimuloivalta ja kiihottavalta. Jännite tuntuu voimakkaampana jos välillänne on lyhyt välimatka tai jos kosketat kumppaniasi lyhyesti ja aivan kevyesti painamatta ihoa. Jos kosketus on liian pitkäkestoinen tai painat kätesi tiiviisti kumppanisi vartalolle, ei hän tunne sähkövirtaa lainkaan.

Parhaimmillaan sähkövirta on silloin, kun vaihtelette välimatkan pituutta välillänne, jolloin sähköimpulssit muuttavat intensiteettiään koko ajan.

Näin käytät Power Tripperiä: - Riisukaa kaikki ihokosketuksessa oleva metalli vartaloltanne (esim. lävistykset, kellot, vetoketjulliset vaatteet, jne.). - Kytke Power Tripper omaan Kinklab Neon Wandiisi. - Aseta Power Tripperin metallilevy ihoasi vasten. Voit käyttää siihen tarkoitukseen esim. alushousujen joustonauhaa, sukkaa tai vaikka ranteessa olevaa hikinauhaa. - Käynnistä Neon Wandisi matalimmalla tehotasolla. - Aseta kätesi pienen välimatkan päähän kumppanistasi ja testaa sähkövirran kulku. Voit pikkuhiljaa lisätä Neon Wandin tehoa seuraten koko ajan tilannetta.

Pakkauksen mukana saat perusteelliset englanninkieliset käyttöohjeet, joihin tulee tutustua ennen Power Tripperin käyttöä.

TuotemerkkiKinklab
Tuotteen paino (g)190
Kokonaispituus (cm)8
Halkaisija (cm)5
Ensisijainen materiaaliMetalli
VäriHopea
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEspanja, Englanti, Ranska, Kiina, Saksa
SKU12879
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kutkuttelusta zappingiin
Anonymous - 11. jun. 2021
Mukava lisävaruste Kinklabsin sauvalle, jota testattiin äskettäin ensimmäistä kertaa, mutta se oli suuri menestys.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Kinklab Power Tripper Human Electrode

94,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful