TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kinklab Power Tripper Human Electrode var 1

Kinklab Power Tripper Human Electrode

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

94,99 €
Sis. ALV

Yhteenveto

Kinklab Power Tripper Human Electrode muuttaa sinut sähköä johtavaksi ihmiselektrodiksi.

Huomioithan, että Kinklab Power Tripper toimii ainoastaan kytkettynä Kinklab Neon Wandiin, joka on myös saatavilla Sinful.fi-verkkokaupastamme.

Kun otat Power Tripperin käyttöön ja pidät sen kosketuksissa paljaan ihosi kanssa, voit välittää kiihottavia sähköimpulsseja kumppanisi vartalolle.

Jos pidät esim. kättäsi lähellä kumppanisi vartaloa, syntyy välillenne sähköinen jännite, joka tuntuu stimuloivalta ja kiihottavalta. Jännite tuntuu voimakkaampana jos välillänne on lyhyt välimatka tai jos kosketat kumppaniasi lyhyesti ja aivan kevyesti painamatta ihoa. Jos kosketus on liian pitkäkestoinen tai painat kätesi tiiviisti kumppanisi vartalolle, ei hän tunne sähkövirtaa lainkaan.

Parhaimmillaan sähkövirta on silloin, kun vaihtelette välimatkan pituutta välillänne, jolloin sähköimpulssit muuttavat intensiteettiään koko ajan.

Näin käytät Power Tripperiä: - Riisukaa kaikki ihokosketuksessa oleva metalli vartaloltanne (esim. lävistykset, kellot, vetoketjulliset vaatteet, jne.). - Kytke Power Tripper omaan Kinklab Neon Wandiisi. - Aseta Power Tripperin metallilevy ihoasi vasten. Voit käyttää siihen tarkoitukseen esim. alushousujen joustonauhaa, sukkaa tai vaikka ranteessa olevaa hikinauhaa. - Käynnistä Neon Wandisi matalimmalla tehotasolla. - Aseta kätesi pienen välimatkan päähän kumppanistasi ja testaa sähkövirran kulku. Voit pikkuhiljaa lisätä Neon Wandin tehoa seuraten koko ajan tilannetta.

Pakkauksen mukana saat perusteelliset englanninkieliset käyttöohjeet, joihin tulee tutustua ennen Power Tripperin käyttöä.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful