Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kokos Hera Real Hip Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Haluatko nauttia aidonkaltaisista itsetyydytyskokemuksista pakattuna pieneen kokoon? Niitä tarjoaa Kokos Hera Real Hip Masturbaattori.

Tämä houkutteleva takamus on valmis hemmottelemaan sinua aina kun haluat. Sen litteä alapuoli tekee siitä tukevan käytössä. Pyöreät pakarat sopivat täydellisesti puristeluun ja vaikka läpsimiseenkin.

Heran vulva on yksityiskohtaisesti muotoiltu, joten siinä on pulleat häpyhuulet ja selkeästi erottuva klitoris. Sisäpuolella on kiihottava rakenne, jonka kaarteet saavat aikaan todella luonnollisen kokemuksen.

Kokeile myös tiukkaa anusaukkoa. Sen sisärakenne tuntuu melkein kuin aidolta asialta. Kummankin joustavan aukon syvyys on n. 18 cm.

Masturbaattori on valmistettu pehmeästä TPR-materiaalista ja sen ulkomitat ovat 26 cm x 20 cm x 13 cm.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Great toy
Minh - 27. nov. 2021
Very suitable for those with a smaller manhood. Although the material feels a bit flimsy and sticky, it won't affect your experience. The price is certainly not the cheapest, but the toy is worth the money and can be used for a long time as long as you take good care of it (clean right after use). Both holes have distinct sensations: the vagina offers lots of simulating bumps while the anus is smooth but a bit tighter. The sensation doesn't kick in right away upon insertion, but after a few minutes it will start feeling very good. Despite its shape and design, which is more intended for prone bone positions, I personally found my experience much more enjoyable by putting the toy on my lap while I'm in a sitting position. That's where the toy's weight contributes to your experience in a good way.
Hyvä tuote
the user product - 5. jul. 2021
Paras tunne hintaan nähden, ellei osta jotain erittäin kalliista. Se on hieman pettymys liukuvoiteella, mutta juuri siellä, missä se tuntuu todelliselta. Muista ottaa puuteri mukaan, sillä pinta tulee hieman tahmeaksi ensimmäisen pesun jälkeen.
0
Super
Huskemus - 21. dec. 2020
Superkiva.
0
Miksei anusta voi tehdä suhteessa 1: 1?
Andy - 4. dec. 2020
Tuote on hyvälaatuinen. Suhteellisen luonnollinen kopio naispuolisen ihmisen pakaroista. Anus on tavallaan kuin pakaran ulkopuoli. Sen ja koon lisäksi se on muuten erittäin hyvä jäljitelmä. Sisäiset yksityiskohdat ovat melko hyviä, mutta materiaali ei tunnu aivan aidolta. Saattaa myös olla liikaa vaatia täydellistä luonnollista kokemusta, mutta mielestäni parantamisen varaa on. Suurin kritiikkini on koko. Miksi ei voi tehdä mallia, joka on kooltaan edes realistinen. Pienellä mielikuvituksella tuotetta on edelleen mahdollista käyttää, mutta ... Kuinka vaikeaa se voi olla? Olin iloinen voidessani maksaa enemmän saadakseni lisää materiaalia. Kaiken kaikkiaan olen ystävällinen ja pyöristän joka tapauksessa 4 tähteen 3,5:sta.
0
Hyvä ostos hienoilla yksityiskohdilla
Mr X - 24. nov. 2020
Sekä ulkoa että sisältä voin nähdä ja tuntea, että sitä on tarkasteltu yksityiskohtaisesti, mikä oli hyvä yllätys. Jos tuote olisi puolitoista kertaa tai kaksi kertaa suurempi, se olisi ollut vielä parempi, mikä on myös syy, miksi se ei saa minulta 5 tähteä kahdella alueella, koska pidän seksileluista mieluummin normaalikokoisena tai lähes normaalikokoisena:-) Suosittelen. Se on okei liukuvoiteen kanssa
0
Kiva, mutta
Viktor - 13. oct. 2020
Haluan aloittaa sanomalla, että mielestäni tuote itsessään on hyvin tehty ja todella mukava katsella. Poikaystäväni ei myöskään voinut olla läpsäyttämättä peppua pari kertaa otettuamme sen paketista. Olisin halunnut antaa tälle tuotteelle korkeamman arvosanan, mutta minun on myönnettävä, että sitä ei luultavasti ole tehty miehille, joilla on normaalia suurempi penis, mielestäni tuote on liian tiukka (jopa runsaalla liukuvoiteella) ja se tekee kokemuksesta huonomman. Samalla tunnen, että tuote olisi todennäköisesti saanut minulta 5 tähteä, jos se ei olisi niin tiukka. Voin kuitenkin suositella tuotetta, kunhan ottaa tämän huomioon!
0
Kaunis
Anonymous - 6. jul. 2022
Olen kastanut hänet Veraksi! Vera on pehmeä, hyvä ja tiukka
Konekäännös sivustolta sinful.no
Yllätykset positiivisesti
Anonymous - 13. mar. 2024
Erittäin helppokäyttöinen ja erittäin stimuloiva kapeiden aukkojensa ansiosta. Positiivinen yllätys. Toivottavasti näemme tulevaisuudessa lisää tuotteita tältä valmistajalta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ihana ja kutsuva, mutta.
Anonymous - 13. mar. 2024
Ihana, upeat värit, tiukka, vastaa syntisen antamaa kuvausta. Anaaliaukko oli hyvin kapea, mikä sai tuotteen "ihon" halkeilemaan hieman aukossa, joten se oli hieman surullinen. Sisäsyvyys oli valitettavasti hieman liian pieni minulle ottaen huomioon, että koko pää työntyi taakse (minun olisi asiakkaana pitänyt ajatella sitä etukäteen), mikä teki kokemuksesta hieman oudon, mutta muuten se oli loistava. Laatu on huippuluokkaa. Ostaisin sen uudelleen.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vau! :O
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä oli vuoden paras ostos! Aivan ihanan herkullista materiaalia. Kutsuva ja erittäin stimuloiva! Molemmissa rei'issä on erilaiset insertit ja ne antavat molempien maailmojen parhaat puolet. Erittäin helppo puhdistaa kokoonsa nähden, ja jos pölyttää sen maissijauholla, se tuntuu taas kuin uudelta. Suosittelen tätä erittäin lämpimästi. SUPER TYYTYVÄINEN!
Konekäännös sivustolta sinful.no

Kokos Hera Real Hip Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful