Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Kokos Valentina Seksinukke var 1

Yhteenveto

Toteuta tuhmimmat fantasiasi pienikokoisen Valentina-seksinuken kanssa, joka odottaa sinua kiihottavassa doggy style -asennossa. Voit valita vagina-, anus- ja suuaukon väliltä, joten yhteiset hetkenne voivat johtaa vaikka mihin.

Kurvikkaan Valentinan iho tuntuu silkinpehmeältä. Voit tunnustella nuken täyteläisiä rintoja, kapeaa vyötäröä ja pyöreää takamusta. Sen pehmeä vartalo myötäilee työntöliikkeitäsi ja hyllyy tyydyttävästi, kun läimäytät sitä pakaroille.

Nuken aukot tarjoavat kiihottavia ulottuvuuksia ja luonnollista tuntumaa. Emätinaukossa on kaksi G-pistettä ja voimakkaasti stimuloiva juomutus. Tiukassa anusaukossa on uniikki nystyröity rakenne ja suuaukon kautta työnnyt kapeaan nieluun.

Lisää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta ennen kuin työnnyt nukkeen, jotta kokemus olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Peset Valentina-nuken helposti haalealla vedellä ja miedolla saippualla tai seksilelun puhdistusaineella, koska sen aukot ovat läpimeneviä. Käytä seksilelun huoltojauhetta pesun jälkeen, jotta nuken pinta säilyisi uudenveroisena pidempään.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Liian pehmeä
Mr. Big - 16. jun. 2021
Olin odottanut innolla, että pääsen kokeilemaan tätä tuotetta, mutta ilo oli lyhyt, kun otin sen esiin pakkauksesta ja huomasin, että se on melko pehmeä ja löysä, mikä tekee sen käsittelystä hankalaa. Olen hieman keskimääräistä kookkaampi, joten jouduin käyttämään paljon liukuvoidetta, mutta silti se tuntui erittäin oudolta pehmeän materiaalin vuoksi. Olen kokeillut sitä vain kerran, minkä jälkeen heitin sen pois, joten ei, en todellakaan voi suositella tätä tuotetta. Rahan tuhlausta.
0
Jumala
Anonymous - 13. mar. 2024
Minusta se on hyvä ja ihana. Tuhma.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Kokos Valentina Seksinukke

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful