TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Laid K.1 Magnetic Balls Geishakuulat var 1

Laid K.1 Magnetic Balls Geishakuulat

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Laid K.1 Magnetic Balls on vallankumouksellinen setti geishakuulia, sinulle, joka haluat joustavan ja upean tavan harjoitella lantionpohjan lihaksiasi. Laid K.1 Magnetic Balls tekee harjoituksen visualisoinnista erittäin helppoa ja näin ymmärrät miten harjoitus on hyvä tehdä, ja harjoittelusi on tehokkaampaa.

Laid K.1 Magnetic Balls setti sisältää 4 kuulaa. Pienet mustat kuulat ovat magneettisia ja punertavat pallot teräksestä. Näin kuulat muodostavat ison kuvion sisälläsi kun asetat ne kaikki sisällesi. Tarkoitus on lihaksiasi jännittämällä saada iso pallomöykky järjestäytymään jonoksi palloja. 

Alussa on vaikeaa pitää edes kahta kuulaa sisälläsi, joten aloita hitaasti. Eteen kahdesta kuulasta kolmeen ja sitten neljään - ja muodosta möykystä jono edellä kuvaiIlusti kun lihaksesi ovat valmiita siihen.   Näin käytät Laid K.1 Magnetic Balls geishakuulia: Lisää kuulien pinnalle vesipohjaista liukuvoidetta ja aseta ne yksitellen emättimeen. Aloita punertavilla kuulilla ja lisää sitten mustat kuulat. Purista lihaksia kuulien ympärillä 3 sekuntia ja rentouta sitten 3 sekuntia. Toista harjoitusta 10-20 kertaa, muutaman kerran viikossa. Voit pidentää harjoitusaikaa kun lihaksesi vahvistuvat, mutta pidä supistus ja rentoutusajat yhtä pitkinä (3 sekuntia ja 3 sekuntia, 10 sekuntia ja 10 sekuntia. Älä jännitä lihaksiasi kuitenkaan 20 sekuntia kauempaa.

Jos olet ensikertalainen geishakuulien kanssa, aloita harjoituksesi makuuasennossa. Kun olet tarpeeksi vahva voit kävellä ympäriinsä kuulien kanssa. Siivoa, käy ostoksilla ja harjoita lantionpohjan lihaksiasi samanaikaisesti.

Kun olet valmis Laid K.1 Magnetic Balls kuulien kanssa, rentouta lihaksesi ollessasi kyykyssä tai kävellessäsi. Kuulien paino vetää niitä alaspäin kun rentoudut ja voit helposti ottaane sormin pois kun ne saavuttavat emättimen aukon. Kun otat ensimmäisen kuulan ulos, seuraavat muut perässä magneettien ansiosta.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful