TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
L'Amourose Paramour Pleasure Partner Setti var 1

L'Amourose Paramour Pleasure Partner Setti

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Ylellinen ranskalaisen valmistajan L'Amourose Paramour Pleasure Partner Setti tuo uutta nautintoa makuuhuoneeseenne.

Elegantti setti on pakattu tyylikkääseen lahjarasiaan. Se rakentuu irrotettavan, vesitiiviin bullet-vibraattorin ympärille, joka värisee nautinnollisesti ja tarjoaa erilaisia käyttötapoja myös matkan päästä. Vibraattoria käytetään mukana tulevalla langattomalla kaukosäätimellä, joka toimii myös sen latausasemana.

Bullet-vibraattorin lisäksi saat kolme lelua, joihin vibraattori kiinnitetään. Mae stimuloi naisen klitorista, Clark on värisevä penisrengas miehelle ja Lana Partner Vibe on upea parivibraattori, jota voitte käyttää yhdessä.

Lelut on valmistettu ylellisestä silikonista, joten ne tuntuvat silkkisiltä ihoa vasten. Ne on ergonomisesti muotoiltu, joten niiden stimulaatio osuu juuri oikeisiin kohtiin. ABS-muovista valmistettu vibraattori värisee viidellä eri tasolla sekä kahdella Touch-moodilla. Lisäksi siinä on ns. Memory Mode, jonka avulla voitte tallentaa suosikkivärinäasetuksenne myöhempiä käyttökertoja varten.

L'Amourose Paramour on ainoa vibraattori, joka on voittanut samana vuonna peräti kolme tavoiteltua design-palkintoa (Red Dot, A'Design ja IF Design Award).

Vibraattori on ladattava mukana tulevalla laturilla, ja sen mukana saat myös matka-adapterin ja tyylikkään säilytyspussin.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful