TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Late X Hoitosetti Lateksille var 1

Late X Hoitosetti Lateksille

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Anna lateksituotteillesi hellää hoivaa ja pidä ne hyvässä kunnossa seuraavaa tuhmaa seikkailua varten. Late X:n lateksinhoitosetti sisältää puhdistusaineen, kiiltosuihkeen ja lateksijauheen – tämä täydellinen kolmikko siis kiillottaa, suojaa, hoitaa ja pitää lateksituotteesi hyvinä pitkään.

Levitä lateksijauhetta lateksivaatteiden päälle ja sisälle, jotta materiaali pysyy miellyttävän tuntuisena säilytyksen aikana. Puuteri helpottaa pukeutumista, etkä joudu huhkimaan liikaa kiskoessasi kinnaavia asusteita yllesi. Myös kiiltosuihke helpottaa pukemista samalla kun se lisää kiiltoa ja ehkäisee staattista sähköä.

Pidä lateksiasusteesi puhtaina Special Cleaner -puhdistusaineella. Puhdistussuihke sopii sekä seksilelujen että vaatteiden ja asusteiden pesuun. Suihkaise kerran tai pari ja pyyhi tuote puhtaaksi kangasliinalla.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful