TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori var 1

LELO F1s Developer's Kit RED Masturbaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Teknologia ei ole koskaan ollut näin tyydyttävää! Kahden huipputehokkaan moottorin avulla F1s yhdistää perinteiset värinät voimakkaisiin ääniaaltoihin hemmotellakseen penistäsi kaikista suunnista yhtä aikaa.

Sen sijaan, että se stimuloisi vain ihon pinnalla olevia hermopäätteitä, LELO:n SenSonic-teknologia käyttää ääniaaltoja, jotka ulottuvat pintaa syvemmälle. Fiksu Cruise Control -toiminto pitää intensiteetin tasaisena leikkien aikana.

F1s käyttää 10 sensoria mittaamaan suoritustasi ja raportoi tulokset sinulle LELO F1s Demo -sovelluksen välityksellä. Jos koodaus on sinulle tuttua puuhaa, ilmaisen Software Development Kitin avulla voit jatkaa kokeilujasi, seurata sessioitasi sekä kehittää nautintosi tulevaisuutta.

Sisäholkki on valmistettu erittäin pehmeästä, ihoa muistuttavasta silikonista, jonka juomut tehostavat tuntemuksia käytön aikana. Se on täysin vesitiivis ja helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja miedolla saippualla tai antibakteerisella seksilelun puhdistussuihkeella, jotta hygienia on huipussaan.

Lisää runsaasti vesipohjaista liukuvoidetta masturbaattorin uumeniin. Paina keskimmäistä painiketta käynnistääksesi sen ja työnny hitaasti sisään. Stimulaatio alkaa, kun F1s tunnistaa, että olet sen sisällä. Voit seurata toimintaa ikkuna-aukon kautta samalla kun syöksyt kohti maaliviivaa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful