Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO F1s Prototype Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Ruotsalainen luksusseksileluvalmistaja LELO on lanseerannut F1s Prototype Masturbaattorin, joka mullistaa miesten itsetyydytyksen.

Peniksesi saa aivan ennenkokematonta kyytiä LELO:n ainutlaatuisilla ja mullistavilla tekniikoilla. F1s tarjoaa sekä helliä että tehokkaita värinöitä kahden moottorin ja 10 sensorin voimalla. Samalla pääset nauttimaan SenSonic-stimulaatiosta, joka kiihottaa sinua ääniaalloilla, joten luvassa on villejä aistikokemuksia.

Voit säätää intensiteettiä F1s:n hallintapaneelin plus- ja miinuspainikkeilla. Kiitos fiksun Cruise Control -toiminnon, intensiteetti ei heikkene silläkään hetkellä, kun kaipaat tehoa aivan erityisesti.

Ilmaisen LELO-sovelluksen avulla voit ohjata masturbaattoria älypuhelimesi avulla ja saada tietoa suorituskyvystäsi. Tiedot kerätään 10 sisäänrakennetun, huipputeknisen sensorin avulla.

Lisäksi saat pääsyn maailman ensimmäiseen Software Development Kitiin seksilelujen saralla. Sen avulla voit kehittää oman sovelluksesi F1s-masturbaattoria varten.

F1s Prototype on muotoilultaan ylellisen maskuliininen ja väritykseltään musta. Sen kova kuori kätkee sisälleen pehmeän, kiihottavasti juomutetun silikoniholkin.

Laite on vesitiivis ja ladattava. Sen mukana saat USB-latausjohdon, säilytyspussin, seksilelun puhdistusaineen, jne.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

LELO F1s Prototype Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful