Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula var 1

Yhteenveto

LELO Hula Beads on upea langattomasti ohjattava kiihotinkuula, joka sekä värisee että pyörii sisälläsi. Yhdistelmästimulaatio tuntuu pyörryttävän hyvältä, ja kuula sopii erinomaisesti käytettäväksi myös kumppanin kanssa, sillä voit antaa kaukosäätimen ja sen mukana nautintosi hänen käsiinsä.

Hula Beads soveltuu myös lantionpohjan lihasten harjoittamiseen, sillä sen pyörivät liikkeet aktivoivat lantionpohjan lihaksia, jolloin treenaat niitä todella tehokkaasti.

Voit käyttää kuulaa esim. siten, että viet vain sen yläosan sisällesi, jolloin se pyörii nautinnollisesti emättimen aukon ympärillä ja värisee sitä vasten. Voit myös asettaa koko kuulan sisällesi ja antaa sen hieroutua G-pistettäsi vasten.

Hula Beadsin mukana toimitetaan LELO:n ainutlaatuinen SenseMotion-kaukosäädin, joka tekee kiihottavasta kokemuksesta vieläkin aistillisemman. Kaukosäätimen avulla vaihtelet helposti kiihotinkuulan kuuden erilaisen värinäohjelman välillä. Valittavanasi on myös kaksi ainutlaatuista SenseMotion-ohjelmaa, joiden värinää säädät liikuttamalla kaukosäädintä.

Tyylikäs Hula Beads on valmistettu mattapintaisesta, korkealaatuisesta silikonista, jonka pinta tuntuu ihanan pehmeältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Hula Beadsin kanssa, jotta kokemuksesi olisi mahdollisimman nautinnollinen.

Pakkaukseen kuuluu langaton kaukosäädin, laturi ja säilytyspussi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Must kaikille naisille!
Ellen - 8. jun. 2017
Aivan mahtava tuote, jota voi käyttää sekä tarpeeseen että nautintoon. Vahvistaa lantionpohjalihaksia kävelyllä ja kiihottaa ihanasti illalla! Ei voi kuin suositella! :o)
Jotain, mitä et ole koskaan ennen tuntenut
Katarina - 10. jan. 2016
Se liikkuu mitä oudoimmalla tavalla - hellästi mutta lujasti stimuloi sisältä tavalla, johon mikään ihmisen ruumiinosa ei pysty.
0
Pakollinen kaikille naisille!
Ellen - 11. mar. 2015
Upea esine, jota voit käyttää suureksi hyödyksi ja nautinnoksi. Käytä sitä kävelyllä lantionpohjan treenaajana ja yöllä itsetyydytykseen! Ei voi kuin suositella! :o)
0
Jännittävä
F. - 27. apr. 2020
Olen hyvin tyytyväinen munaan, se on käyttäjäystävällinen, aivan kuten kaukosäädin on hitti. Olen kuitenkin pettynyt akkuun. Koska se on litium-akku, sen ei pitäisi tyhjentyä laatikossa 2-3 päivässä. Lataaminen kestää hyvin kauan, minkä vuoksi latasin sen puhdistuksen jälkeen. Kun sitä on käytettävä uudelleen, odotusaika on noin 2 tuntia.
0
Hyvä
P. - 11. mar. 2014
Koska minulla on jo Vibe Therapy Reign langaton muna, mutta en uskonut värinän olevan niin voimakkaita kuin voisin toivoa, päätin ostaa Lelo Hula Beadin pyörivän vibraattorimunan tehokkaamman värinän toivossa. Koska se oli myös pyörivä ja kiehtova samaan aikaan, se oli ostettava (vaikka hinta oli mielestäni hieman liian korkea) Muna on ehdottomasti tehokkaampi ja se myös värisee hyvin pyöriessään. Mukana oleva kaukosäädin on upea ja sitä voi kääntää haluamallaan tavalla samalla kun se antaa mukavan värisevän tunteen. Se on erittäin helppo asentaa ja pysyy paikallaan. Hyvä tuote, mutta minulla oli suuria odotuksia siitä, että se näyttäisi "paljon” tehokkaammalta sekä pyörimisellään, kiusoittelullaan että värinällään, mutta jota käytetään silti ahkerasti.
0
Jumala
Anonymous - 6. aug. 2017
Koska minulla oli jo langaton Vibe Therapy Reign -muna, mutta en löytänyt tärinää niin voimakkaana kuin halusin, päätin ostaa Lelo Hula Beads -pyörivän vibraattorimunan voimakkaamman tärinän toivossa. Koska se oli myös pyörivä ja kutkuttava, se oli pakko ostaa (vaikka hinta oli mielestäni hieman kova). Muna on ehdottomasti tehokkaampi ja se myös värähtelee hyvin pyöriessään. Mukana tuleva kaukosäädin on fantastinen, ja sitä voi kääntää haluamallasi tavalla, samalla kun se tarjoaa ihanan värähtelevän tunteen. Se on erittäin helppo asentaa ja pysyy paikallaan. Hyvä tuote, mutta minulla oli suuria odotuksia, että se olisi "paljon" tehokkaampi pyörimisessään, kihelmöinnissään ja värähtelyssään. Tästä huolimatta se saa paljon käyttöä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pakollinen kaikille naisille!
Anonymous - 6. aug. 2017
Fantastinen esine, jota voidaan käyttää sekä käyttöön että nautintoon. Käytä sitä lantionpohjan treenaajana kävelykadulla ja tyydytykseen yöllä! Voin vain suositella :o)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Ei "hula-hulaa" näiden kanssa. Materiaali on silkkisen pehmeää, mutta vetää liian heikkoa tärinää ja paljon melua. Ei tuote niille, jotka vaativat sitä pientä ekstraa
Konekäännös sivustolta sinful.no

LELO Hula Beads Kauko-ohjattava Pyörivä Kiihotinkuula

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful