TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori var 1

LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Sytyttääkö ajatus voimakkaasta klitorisstimulaatiosta? Rakastatko suosittujen rabbit-vibraattoreiden tarjoamaa tuplanautintoa? Jos vastauksesi on innokas "Kyllä!", LELO Ina on erinomainen valinta juuri sinulle.

Huom: LELO Ina on päivitetty uuteen, tehokkaampaan versioon, ja tarjoammekin nykyisin LELO Ina 2 -vibraattoria kaikille Inan ystäville.

Ina 2:n klitorisvibraattori kaartuu lähelle varsiosaa, joten se tarjoaa erittäin tarkkaa klitorisstimulaatiota. Näin ollen jopa alhaisemmilla tehotasoilla sen värinä tuntuu voimakkaalta. Ina sopiikin parhaiten hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka nauttivat nimenomaan tarkkaan kohdistuvasta, voimakkaasta stimulaatiosta.

Vie Ina 2:n dildo-osa emättimeen ja valitse vibraattorin kuuden värinärytmin ja kahdeksan eri tehotason väliltä. Ina 2:n sisällä on kaksi tehokasta moottoria, jotka voit säätää värisemään joko yksin tai yhdessä riippuen valitsemastasi rytmistä.

LELO Ina 2 ei ole kovin kookas vibraattori, mutta sen varsiosa tuntuu kuitenkin sopivan täyttävältä. Varren kaareva muotoilu mahdollistaa myös G-pisteen stimuloinnin.

Vibraattorin muotoilu on ergonominen. Se mukautuu nautinnollisesti vartalon muotoihin ja pysyy hyvin sisällä, joten voit nauttia siitä myös ilman käsiä. Klitorisvibraattoriosa on tukevuudestaan huolimatta myös joustava, joten voit asettaa sen haluamaasi kohtaan.

Ina 2 on ladattava mukana tulevalla laturilla. Se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on mukana myös satiininen säilytyspussi.

Suosittelemme käyttämään Ina 2:n kanssa LELO:n laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit pestä sen LELO:n seksilelujen puhdistussuihkeella.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful