Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori var 1

Yhteenveto

Sytyttääkö ajatus voimakkaasta klitorisstimulaatiosta? Rakastatko suosittujen rabbit-vibraattoreiden tarjoamaa tuplanautintoa? Jos vastauksesi on innokas "Kyllä!", LELO Ina on erinomainen valinta juuri sinulle.

Huom: LELO Ina on päivitetty uuteen, tehokkaampaan versioon, ja tarjoammekin nykyisin LELO Ina 2 -vibraattoria kaikille Inan ystäville.

Ina 2:n klitorisvibraattori kaartuu lähelle varsiosaa, joten se tarjoaa erittäin tarkkaa klitorisstimulaatiota. Näin ollen jopa alhaisemmilla tehotasoilla sen värinä tuntuu voimakkaalta. Ina sopiikin parhaiten hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka nauttivat nimenomaan tarkkaan kohdistuvasta, voimakkaasta stimulaatiosta.

Vie Ina 2:n dildo-osa emättimeen ja valitse vibraattorin kuuden värinärytmin ja kahdeksan eri tehotason väliltä. Ina 2:n sisällä on kaksi tehokasta moottoria, jotka voit säätää värisemään joko yksin tai yhdessä riippuen valitsemastasi rytmistä.

LELO Ina 2 ei ole kovin kookas vibraattori, mutta sen varsiosa tuntuu kuitenkin sopivan täyttävältä. Varren kaareva muotoilu mahdollistaa myös G-pisteen stimuloinnin.

Vibraattorin muotoilu on ergonominen. Se mukautuu nautinnollisesti vartalon muotoihin ja pysyy hyvin sisällä, joten voit nauttia siitä myös ilman käsiä. Klitorisvibraattoriosa on tukevuudestaan huolimatta myös joustava, joten voit asettaa sen haluamaasi kohtaan.

Ina 2 on ladattava mukana tulevalla laturilla. Se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on mukana myös satiininen säilytyspussi.

Suosittelemme käyttämään Ina 2:n kanssa LELO:n laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voit pestä sen LELO:n seksilelujen puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Paras
Loulou - 27. feb. 2018
Suhteellisen uutena seksilelumaailmassa tämä on minulle selvästi jännittävä tuote, se on erittäin hiljainen ja monet ohjelmat tarjoavat hyvää vaihtelua sekä ulkona käytettäessä, mutta varsinkin kun se on pystyssä. Ainoa miinus on ulkoisen vibraattorin ja pystyssä olevan välillä on niiden välinen kulma, se vaatii jonkin verran työtä ennen kuin se istuu todella hyvin. Sopii sekä soololeikkeihin että vaihteluun parileikkien aikana.
0
Vau
E - 19. jul. 2017
Vau...! Tämä on ensimmäinen vibraattorini ja rakastan sitä ehdottomasti! Sivuston kuvaus vastaa todellisuutta, eikä siinä ole valittamista. Voin ehdottomasti suositella, jos rakastat klitorisstimulaatiota. 100 % rahan arvoinen
0
Kaiken kaikkiaan hyvä, juuri mitä odotinkin
Carly - 27. oct. 2015
Tämä on mukava lisä mihin tahansa kokoelmaan. Siitä on aika helppo tykätä. Siinä on hyvät värinärytmit. Kuitenkaan se ei saa minua tulemaan joka kerta. Suurimman osan ajasta kyllä.
0
5 tähteä
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen käyttänyt sitä poikaystäväni kanssa useita kertoja, se on loistava materiaali ja tekee sen, mitä sen pitäisi tehdä. Erityisesti eri toiminnot ovat iso plussa.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

LELO Ina 2 Ladattava Tuplavibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful