TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Ina Wave Dual-action Vibraattori var 1

LELO Ina Wave Dual-action Vibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

LELO Ina Wave on pitemmälle kehitetty versio suositusta LELO Ina 2 -tuplavibraattorista, joka stimuloi sinua sekä sisäisesti että ulkoisesti.

LELO Ina Waven varsi tarjoaa ensimmäisenä maailmassa pehmeitä, aaltomaisia liikkeitä, jotka hierovat G-pistettä. Liike muistuttaa sormella tehtävää "tule tänne" -liikettä, jota monet käyttävät hieroessaan G-pistettä kiihottaakseen itseään tai kumppaniaan. Samanaikaisesti Ina Wave värisee myös klitorista vasten, joten se tarjoaa todella upeaa tuplastimulaatiota.

LELO Ina Wavessa on 10 erilaista, ihanaa stimulaatio-ohjelmaa, joiden välillä voit vaihdella helposti vibraattorin kahvassa olevien painikkeiden avulla. Vibraattori muistaa asetuksen jota käytit viimeiseksi ennen vibraattorin sammuttamista, joten voit aina aloittaa lempiasetuksellasi.

LELO Ina Wave on valmistettu laadukkaasta silikonista, joka tuntuu pehmeältä ja miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen.

Ina Wave on ladattava ja täysin vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös kosteissa tiloissa.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful