Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Intent Lahjapakkaus Naiselle var 1

Yhteenveto

LELO Intent Lahjapakkaus Naiselle on mitä ylellisin tapa hemmotella elämäsi naista.

LELO on valinnut eräät valikoimansa suosituimmista tuotteista ja pakannut ne tyylikkäisiin lahjarasioihin, jotka eivät lisäpaketointia kaipaa, sillä ne ovat ilo silmälle ja kerrassaan kutkuttavia saada lahjaksi.

Tässä Intent-lahjapakkauksessa on peräti kaksi LELO:n huippusuosittua vibraattoria, joiden tavoitteena on saattaa nainen kuin nainen orgasmitaivaaseen, mutta ehkä sinäkin pääset leikkeihin mukaan?

Rabbit-vibraattori Ina 2 tarjoaa herkullista tuplastimulaatiota, sillä se kiihottaa sekä klitorista että G-pistettä samanaikaisesti. Sen avulla orgasmi on käytännössä taattu, ja valittavana on monia eri värinärytmejä ja -nopeuksia.

Siri 2 on huomiota herättämätön, hiljainen ja pienikokoinen klitorisvibraattori, joka värisee mitä nautinnollisimmin. Siinä on myös ainutlaatuinen ääneen reagoiva ohjelma, joka muuttaa ympäröivät äänet herkulliseksi värinäksi.

Lisäksi rasiassa on mukana LELO:n oma Personal Moisturizer -liukuvoide kätevässä 75 ml:n pakkauksessa. LELO:n allergiaa aiheuttamaton ja hoitavaa aloe veraa sisältävä liukuvoide on voittanut palkintojakin.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

LELO Intent Lahjapakkaus Naiselle

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful