Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Intima Silkkinen Silmänaamio var 1

Yhteenveto

LELO Intima Silkkinen Silmänaamio sopii erinomaisesti kokeilunhaluisille pariskunnille, jotka haluavat nauttia aistillisista kokemuksista yhdessä. Silmänaamion avulla saatte uutta, ylellistä maustetta seksielämäänne.

Käyttäessänne silmäsidettä huomaatte, että näköaistin ollessa poissa pelistä muut aistit herkistyvät, jolloin kosketukset, suudelmat ja rakastelu tuntuvat entistä intensiivisemmiltä.

Silmänaamio on valmistettu puhtaasta silkistä, joten se tuntuu ylelliseltä ja miellyttävältä ihoa vasten. Sen toinen puoli on koristeltu kauniilla jacquard-kuvioinnilla.

Silmänaamion takaosassa on pitkät nauhat, joiden avulla naamion voi kiristää sopivaksi pään koosta riippumatta.

Intima-silmänaamio on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa sitä voi säilyttää huomaamattomasti.

Silmänaamiota käytettiin myös Fifty Shade Freed -elokuvassa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tylsä mutta hyvä laatu
Anonymous - 13. mar. 2024
Ajattelin, että LELO-tuote olisi hauskempi ja harkitumpi. Se on silmäside, jossa on kumisuonet ja pitkät silkkihihnat, joilla ei ole mitään tarkoitusta. Laadussa ei ole mitään vikaa kuten yleensä, mutta muuten ei mitään käyttökelpoista.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Mukava, mutta ei aivan riittävä
Anonymous - 7. oct. 2015
Kaiken kaikkiaan tämä on loistava tuote, jos haluat leikkiä näön puutteen kanssa - sitä on mukava käyttää, se on helppokäyttöinen ja se estää valoa kohtuullisen tehokkaasti. Materiaali on erittäin miellyttävää, ja vaikka se on vain silmien yläpuolella, se on silti erittäin mukava. Se voidaan sitoa pään taakse ja kiristää; hiusten kanssa on ehkä oltava hieman varovainen, jotta se ei repeäisi. Materiaali on myös hyvin läpinäkymätöntä; sen läpi ei näe, mutta valitettavasti sen alta näkee - se ei peitä kunnolla nenän ympärillä, joten se päästää valoa sisään alhaalta. Kaiken kaikkiaan loistava tuote, erityisesti niille, jotka etsivät jotain mukavampaa ja helppokäyttöisempää - mutta ei hyödyllinen, jos haluat täydellisen pimeyden.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

LELO Intima Silkkinen Silmänaamio

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful