Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Iris Ladattava Dildovibraattori var 1

LELO Iris Ladattava Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

LELO Iris on täyttävä ja tukeva dildovibraattori, joka on sekä erittäin tehokas että muotoilultaan tyylikäs.

Iriksen pinnalla on kauniita iiris-kukan terälehtiä muistuttavia kohoumia, jotka tarjoavat sinulle lisästimulaatiota liikutellessasi vibraattoria sisälläsi.

Vibraattorin sisällä on kaksi tehokasta moottoria, joista toinen on sauvaosan sisällä ja toinen hopeanvärisen "vyön" kohdalla, jossa sen värinä hyväilee emättimen aukkoa.

Nämä kaksi moottoria pääsevät täysiin oikeuksiinsa valitessasi yhden Iriksen viidestä sykkivästä rytmistä. Tällöin moottorit värisevät vuorotellen, mikä tarjoaa aivan ainutlaatuisen tuntemuksen. Voit itse säätää värinän voimakkuutta, sillä Iriksessä on kahdeksan eri voimakkuustasoa kevyistä varsin voimakkaisiin.

Iriksen varsi on kaareva, joten sillä voi stimuloida myös G-pistettä. Varsi on päällystetty lääketieteellisellä silikonilla, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Varsi ei kuitenkaan ole erityisen taipuisa, vaan se tarjoaa jämäkkää ja helposti kohdistettavaa stimulaatiota.

Dildovibraattori on ladattava mukana tulevalla laturilla. Kahden tunnin latauksella saat neljä tuntia nautinnollista käyttöaikaa.

Vibraattori toimitetaan tyylikkäässä pakkauksessa, jossa on mukana myös laturi, käyttöohje ja satiininen säilytyspussi.

Suosittelemme käyttämään vibraattorin kanssa LELO:n vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käytön jälkeen sen voi puhdistaa LELO:n seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Stressittömät
Anonymous - 13. mar. 2024
Kun olin hieman ponnistellut saadakseni laitteen toimimaan, aloin vihdoin tuntea oloni hieman mukavaksi sen kanssa. Se ei kuitenkaan ole tiukemmille naisille, sillä se on aluksi hieman liian paksu. Sinun on tehtävä käsittelyä itse. Mutta joka tapauksessa, sain sen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful