Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Beads Classic var 1

Yhteenveto

LELO Luna Beads Geishakuulat -geishakuulien avulla tehtävät harjoitukset lisäävät lantionpohjan lihasten voimaa ja tekevät orgasmeista intensiivisempiä. LELO Luna Beads -pakkaukseen kuuluu kaksi kuulaparia, joista kevyemmeät painavat 28 g ja painavammat 37 g.

Kuulia voi käyttää yksi tai kaksi kerrallaan, ja aloittelijoiden kannattaakin aloittaa yhdellä kuulalla. Voit myös yhdistää kaksi eri painoista kuulaa asettamalla ne samaan silikoniketjuun. Eri kokoiset kuulat sallivat sinun lisätä vastusta lihastesi vahvistuessa.

Jos käytät kuulia ensimmäistä kertaa, harjoitukset kannattaa tehdä makuuasennossa. Aseta kuulat paikalleen vesipohjaisen likuvoiteen avulla ja jännitä lantionpohjan lihaksia niiden ympärillä. Lihasten vahvistuttua tarpeeksi voit tehdä harjoitukset seisaaltaan, ja ennen pitkää myös liikuskella vapaasti kuulien kanssa. Siivoa, käy ostoksilla ja harjoita lantionpohjan lihaksiasi samanaikaisesti.

Voit vetää kuulat varovasti ulos silikoniketjusta roikkuvan narun avulla. Niiden puhdistaminen on helppoa LELO:n oman seksileluille tarkoitetun puhdistussuihkeen avulla.

LELO Luna Beads -geishakuulat on pakattu näppärään säilytyslaatikkoon, ja niiden mukana tulee satiininen säilytyspussi.

TuotemerkkiLELO
Kokonaispituus (cm)17.4
Sisään asetettava pituus (cm)8.9
Halkaisija (cm)3.6
VäriValkoinen, Sininen, Roosa
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
SKU10136
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Erittäin hyvät ja monipuoliset kuulat
L - 13. sep. 2021
Todella hyvät! Fiiliksen mukaan pysty käyttämään erilaista yhdistelmä. Lopputulos on hyvä, mieskin on tyytyväinen kun puristus on kova.
Hyvä aloittelijoille
a - 26. jul. 2015
Koskaan ennen en ole käyttänyt helmiä, mutta nämä ovat erittäin helppoja ja mukavia käyttää. Pidän siitä, että on olemassa erilaisia vaiheita, jotta se voi kehittyä ajan myötä. Olen käyttänyt niitä vain muutaman päivän, joten en tunne vaikutusta vielä, mutta olen varma, että sillä on vaikutusta pitkällä aikavälillä.
0
Treenausta synnytyksen jälkeen
Charlotte - 12. jun. 2019
Halusin eri painoisia kuulia, joilla voisin harjoitella. Sen Lelo Luna tarjoaa minulle. Minulle tehtiin keisarileikkaus ja synnytin kerran normaalisti. Ensimmäinen synnytys ei vaikuttanut niin paljon, mutta viimeisimmän (nyt 3,3 vuotta sitten) jälkeen minulla on ollut ongelmia. Nyt oli aika tehdä asialle jotain. Olen kokeillut vaaleanpunaista valoa 4 kertaa, 10-20 minuuttia. Sinä aikana painoin sitä uudelleen ylös useita kertoja, koska se putosi jatkuvasti. Tämän kokemuksen myötä olen nyt vieläkin iloisempi, että valitsin enemmän painoa ja itse asiassa pelästyin, kuinka huonot lihakseni olivat.
0
Lantionpohjan harjoituskuulat.
Jette M. - 7. may. 2013
Minulla on ollut kuulat nyt 5 päivää. Olen käyttänyt kevyintä, jotta alussa ei tule epämukavuutta ja että kaikki menee hyvin - n. 3 tuntia joka päivä ilman ongelmia. Miten se tulee pitkällä aikavälillä vaikuttamaan heikkoon lantionpohjalihakseeni, en osaa sanoa juuri nyt mitään. Mutta olen iloinen, että yritän nyt aktiivisesti tehdä jotain, joten toivottavasti minulla on vähemmän ongelmia. Tanskankielinen käyttöohje puuttuu pakkauksesta.
0
Väärä koko
Matilda - 27. jul. 2018
Lelo on jälleen kerran kehittänyt korkealaatuisen tuotteen. Uskomattoman hyvä laatu, erittäin sileä ja samalla tavalla se tuntuu todella hyvältä. Nämä olivat kuitenkin aivan liian kevyitä ja suuria minulle. Minun ei tarvitse tehdä lujasti töitä pitääkseni ne sisällä, ne vain heiluvat hieman. Olen 24-vuotias, minulla on suhteellisen vahvat lantiolihakset, enkä ole synnyttänyt lasta. Aion ryhtyä leikkiin pian, joten säästän nämä!
0
Ihana
Linda - 17. jan. 2018
Olen käyttänyt näitä vain muutaman kerran, mutta pidän niistä todella! Mukava hyvällä painolla ja helppo puhdistaa. Innostun aina hieman käyttäessäni niitä ja odotan saavani voimakkaampia orgasmeja, kun treenaan.
0
Rakastan niitä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Palloissa on pieni juote, joka liikkuu ja melkein tärisee, kun kävelet nopeasti, nouset portaita tai muuta vastaavaa. Aivan loistava esileikki, jos olet menossa ihmisten keskelle ennen tapaamista. Minulla oli siniset 2*37 gramman pallot, kun olin töissä kaupassa. Aioin käyttää niitä koko päivän saadakseni itseni todella valmiiksi tapaamaan mieheni töiden jälkeen paimennusta varten. Meillä oli yhteensä kuusi kierrosta, joissa minä orgasmin joka kerta, ja hän tuli vain kerran. Tämä oli sellainen esileikki, jonka aion toistaa vielä monta kertaa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Voi luoja!
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän tuotteen luettuani Fifty shades. En pettynyt. Olen testannut molempia käyttämällä niitä ylimääräisinä ärsykkeinä ja ne parantavat ulkoisia ärsykkeitä valtavasti. Sitten käytin niitä, mutta aluksi vain silloin, kun olin kotona ja kävelin ympäriinsä kotitöitä tehden. Ne antavat valtavan hyvän olon tunteen, joka todella lisää elämänlaatua. Ne tuottavat sykkivän tunteen, lisäävät sydämen sykettä ja lisäävät stimulaation tarvetta. Niitä ei yksinkertaisesti halua olla ilman. Osta ne, et tule katumaan!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Tyttöystäväni rakastaa näitä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Hauskoja helyjä, jotka saavat aina tyttöystäväni kastumaan. Hän kävelee yleensä näiden kanssa, kun hän siivoaa, ja meillä on aina upeaa seksiä sen jälkeen! Helppo pestä pois ja materiaalit tuntuvat hyviltä! Sekä minun että tyttöystäväni suosittelema
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ihania helmiä...
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen todella huomannut eron orgasmeissani, kun olen käyttänyt näitä. Luulin, että orgasmini olivat voimakkaita ennen, joten näiden jälkeen se oli mieletön! Käytä näitä niin usein kuin mahdollista, ihana tunne. Rakastan Leloa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

LELO Beads Classic

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
42,99 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful