Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Smart Bead var 1

LELO Smart Bead

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

LELO Luna Smart Bead on uusi, vallankumouksellinen harjoituskuula, joka vahvistaa lantionpohjasi lihaksia parhaalla mahdollisella tavalla. 

Luna Smart Bead on lantionpohjasi lihasten henkilökohtainen valmentaja, joka opastaa ja neuvoo sinua harjoittelussa. Sisäänrakennettu kosketussensori reagoi jokaiseen lantionpohjasi liikkeeseen.

Kuula opastaa sinua värinän käytössä. Kun treenauskuula värisee, sinä puristat sitä lihaksillasi. Kun treenauskuula pysähtyy, pysähdyt sinäkin lepäämään. Luna-harjoituskuulan värinä voimistuu aina, kun puristat sitä. Tämän ominaisuuden ansiosta lantion lihasten treenaaminen on erittäin miellyttävää.

Luna Smart Bead sopii hyvin sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille. Siinä on viisi erilaista värinätasoa, joita käytät vahvistamaan lantionpohjasi lihaksia. Harjoituskuula sopeutuu automaattisesti lihasvoimasi kasvuun, ja tuloksena on tehokas lantionpohjan harjoittelu.

Voimakkaat lantionpohjan lihakset lisäävät emättimen herkkyyttä ja tekevät seksistä nautinnollisempaa sekä sinulle että kumppanillesi.

Suosittelemme voitelemaan Luna Smart Bead -kuulan vesipohjaisella liukuvoiteella ennen sen paikoilleen asettamista. Käyttäessäsi sitä ensimmäistä kertaa, kuula mittaa sensorillaan lihastesi tason, missä voi kestää muutaman minuutin ajan. Myöhemmillä käyttökerroilla kuula aloittaa treenin automaattisesti lihaksillesi sopivimmalla treenitasolla.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful