Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Nea Ladattava Klitorisvibraattori var 1

LELO Nea Ladattava Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

LELO Nea on pieni ja suloinen klitorisvibraattori, joka sopii mainiosti aloittelijoille maltillisen kokonsa ja huomiota herättämättömän muotoilunsa vuoksi. Nean värinät ovat erittäin helliä matalimmilla värinätasoilla.

Nean keskivaiheilla on mutka, jonka vuoksi se mukautuu hyvin vartalosi muotoihin käyttäessäsi sitä. Käynnistä vibraattori ja aseta se klitoristasi vasten - se pysyy paikallaan ilman että sitä tarvitsee erikseen pidellä.

Vibraattorin litteä muoto mahdollistaa sen käytön myös yhdynnän aikana.

Nean pinta on koristeltu kauniin naisellisilla kukkakuvioilla. Soman ulkokuoren alla on kuitenkin tehokasta värinää. Voit valita kuudesta hiljaisesta värinätasosta, joista osa on kevyitä ja osa voimakkaita. Lisäksi Neassa on neljä värinärytmiä, jotka tarjoavat erityyppistä nautintoa.

Vibraattori on valmistettu kiillotetusta ABS-muovista, joka tuntuu mukavalta ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa LELO:n laadukasta, vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen käyttökokemuksen. Käytön jälkeen voit puhdistaa sen LELO:n omalla seksilelujen puhdistussuihkeella.

Nea on ladattava mukana tulevalla laturilla. Se on pakattu tyylikkääseen rasiaan, jossa on mukana myös satiininen säilytyspussi ja käyttöohje useilla eri kielillä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Tiheästi pakattu ilo
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä pieni klitorisvibraattori on antanut minulle paljon iloa. Sain Nean syntymäpäivälahjaksi poikaystävältäni kolme vuotta sitten, ja siitä lähtien sitä on käytetty paljon (sekä hänen kanssaan että ilman häntä). Olen erittäin tyytyväinen tuotteeseen, mutta jos on yksi negatiivinen asia kommentoitavana, se on se, että sitä voi olla vaikea käyttää seksin aikana joissakin tilanteissa, koska sitä on pidettävä paikallaan lähes koko ajan. En ole käyttänyt eri ohjelmia paljon, mutta ne voivat olla joskus hyviä. Pidän enemmän värähtelyjen tasaisesta lisääntymisestä, jota voi hallita yksinkertaisilla näppäinpainalluksilla, ja värähtelyjä on myös erittäin helppo hallita. Äänen osalta se on hyvin hiljainen, kunnes pääset voimakkaimpaan värähtelyyn, jolloin se kuuluu hieman. Lukitustoiminto on myös mukava, sillä olen matkustanut paljon, eikä minulla ole koskaan ollut ongelmia tärisevien matkatavaroiden kanssa. Orgasmitakuu: 98 prosentin onnistumisprosentti minulle. Jos harkitset klitorisvibraattorin ostamista, suosittelen tätä erittäin lämpimästi!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Paras ystäväni!!!
Anonymous - 7. nov. 2012
Se on jokaisen naisen yöpöydän laatikossa! Portaattomalla tärinän voimakkuuden säädöllä ja erityisen sykkivillä värähtelyillä orgasmi on taattu. Olen kolmekymppinen nainen, eikä minulla ole KOSKAAN ollut näin hyvää vibraattoria. Se saa korkeimman suositukseni...
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Ensimmäinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Ostin tämän ensimmäisenä vibraattorinani kahdeksan vuotta sitten. En ole katunut sitä lainkaan! Se on pieni ja tehokas, ja se on itse asiassa melko kaunis. Voin vain suositella sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful