TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Oden 2 Kauko-ohjattava Penisrengas Vibraattorilla var 1

LELO Oden 2 Kauko-ohjattava Penisrengas Vibraattorilla

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

LELO Oden 2 on yksi markkinoiden ylellisimmistä vibraattorirenkaista. Se on suunniteltu antamaan naiselle upeaa klitorisstimulaatiota rakastelun aikana.

Verrattuna tavallisiin, erektiota vahvistaviin penisrenkaisiin, LELO Oden 2 keskittyy nimenomaan antamaan naiselle mahdollisimman nautinnollisen yhdyntäkokemuksen.

Vie rengas peniksen tyveen ja säädä sen värinää langattoman kaukosäätimen avulla.

LELO Oden 2 hyödyntää ns. SenseMotion-teknologiaa, jonka avulla voitte säätää vibraattorin värinää liikuttamalla kaukosäädintä. Jos kaukosäädintä pitää vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun kaukosäädintä kääntää pystympään asentoon. Kaukosäätimen avulla voi myös saada aikaan sykkivää rytmiä kääntämällä sitä edestakaisin.

SenseMotion-liikeohjauksen lisäksi voitte nauttia Oden 2:n kuudesta sykkivästä rytmistä tai tasaisesta värinästä. Pienenä lisänä myös kaukosäädin värisee valitun rytmin tahdissa, jolloin kaukosäätimen käyttäjä pysyy ajan tasalla siitä, millaista värinää nainen kulloinkin kokee.

LELO Oden 2 on erittäin joustava ja se on päällystetty pehmeällä, ftalaatittomalla silikonilla, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Vibraattorirengas on ladattava mukana tulevalla laturilla. Kaukosäädin toimii 2 x AAA-paristolla, jotka tulevat pakkauksen mukana.

Suosittelemme käyttämään LELO:n omaa, laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta Oden 2:n kanssa, jotta saatte parhaan mahdollisen kokemuksen. Käytön jälkeen voitte puhdistaa Oden 2:n helposti LELO:n seksilelun puhdistussuihkeella.

Oden 2 on täysin vesitiivis, joten siitä voi nauttia myös kosteissa tiloissa. Se toimitetaan tyylikkäässä rasiassa, jossa on myös satiinipussi säilytystä varten.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful