Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Pino Ladattava Penisrengas Vibraattorilla var 1

Yhteenveto

LELO Pino on upea, ylellinen vibraattorirengas, jonka avulla saatte entistä enemmän nautintoa yhdynnän aikana.

Rengas stimuloi naisen klitorista samalla kun rakastelette, mikä helpottaa orgasmin saamista. LELO Pino onkin monille naisille todella orgasmintäyteinen tuttavuus.

Samaan aikaan Pino stimuloi peniksen vartta ja vahvistaa erektiota tehden siitä myös pidempikestoisen, jotta voitte nauttia toisistanne pitempään.

LELO Pino tarjoaa 10 erilaista värinäohjelmaa, joiden välillä vaihtelette helposti vibraattorin sivuilla olevien painikkeiden avulla.

Pino on ladattava mukana tulevalla laturilla, ja lisäksi se on täysin vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös kosteissa tiloissa.

LELO Pino on pakattu tyylikkääseen säilytysrasiaan, jonka mukana tulee myös upeat kalvosinnapit ja kaiverruksella varustettu setelipidike.

Tanskalainen seksileluarvostelija JoanB nimesi Pinon "parhaaksi penisrenkaaksi ikinä".

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Luokka pilke silmäkulmassa
Anonymous - 13. mar. 2024
Ensimmäinen asia, joka pistää silmään Pinossa, on se, että se on erittäin hyvin suunniteltu; tyylikäs muotoilu, helppo kierteittää ja helppokäyttöinen. Lelussa on kaksi painiketta, joilla voit lisätä tai vähentää värähtelyjen voimakkuutta. Painikkeet ovat helposti saatavilla sekä hänelle että hänelle, eikä voimakkuuden lisääminen tai vähentäminen aktin aikana ole vaikeaa. Värähtelyissä on vakiotila erilaisten rytmien tai kuvioiden sijaan, mikä tarkoittaa, että lelu säätelee voimakkuutta eikä mitään muuta. Rytmin sääteleminen on rengasta käyttävän henkilön tehtävä ;) Pino on ladattava, mikä on mukavaa, sillä paristokäyttöiset lelut ovat kokemuksemme mukaan alttiimpia ongelmille. Kaapeli on USB, joten voit periaatteessa ladata sen missä tahansa, jos sinulla on vapaa portti. Se, ettei paristoja tarvitse vaihtaa, on plussaa. Pinon mukana tulee pari huomaamatonta ja tyylikästä kalvosinnappia sekä seteliklipsi, johon on kaiverrettu motto "Always be closing" (Glengarry Glen Rossin nähneet arvostavat viittausta;)). Ainoa huono puoli Pinossa on se, että jos et ole tottunut värähtelevään sormukseen, se saattaa tulla liian aikaisin, sekä miehelle että naiselle. P ja S suosittelevat aloittamaan alemmilta tasoilta ja nousemaan korkeampiin asentoihin askel kerrallaan.
Konekäännös sivustolta sinful.se

LELO Pino Ladattava Penisrengas Vibraattorilla

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful