Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Sensua Mokkanahkapiiska var 1

Yhteenveto

LELO Sensua Mokkanahkapiiska sopii erinomaisesti kenelle tahansa, joka haluaa kokeilla uusia eroottisia ulottuvuuksia makuuhuoneen puolella. Se on aloittelijaystävällinen piiska, jonka iskut eivät tunnu liian kovilta.

Tällä piiskalla voi lyödä lujastikin ilman että se tuntuu liian kivuliaalta. Lyönnit läimähtävät tyydyttävästi iholle, mutta pehmeä mokkanahka takaa sen, ettei vastaanottajaan juuri satu.

Piiskalla voi myös hyväillä ihoa kaikkialta osana kiihottavaa esileikkiä.

LELO Sensua -piiskan kahva on valmistettu akryylistä ja teräksestä. Se näyttää tyylikkäältä sekä tuntuu mukavalta ja tukevalta kädessä. Piiskasta saattaa irrota jonkin verran nukkaa ensimmäisillä käyttökerroilla, sillä se on aitoa mokkanahkaa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Sensuelli ja paljon enemmän
Testataan kaikki - 5. dec. 2019
Todella hyvä laatu. Istuu hyvin käteen Ja sitä voidaan käyttää sekä miedolla että kovalla tasolla. Mokkaisen lähettimet eivät surise, mutta voivat silti antaa pienen punaisen raidan. Aistiärsykkeenä seksin aikana silmänaamio, jolloin se on erittäin eroottista
0
Hyvä aloittelijoille
K - 3. jan. 2018
Mukava stimuloiva materiaali aistileikkeihin. Hyvä aloittelijoille, jos haluat tutustua s/m-leikkeihin.
0
Todella hyvä piiska aloittelijalle
Nikolaj - 14. aug. 2017
Piiska on todella hyvä sekä kiusoitteluun että läimäyttämiseen. On todella mukavaa, kun olet aloittelija, että se pitää kovaa ääntä, kun lyöt, mutta se ei tunnu niin kovalta.
0
Hmm
Mr. - 23. apr. 2016
Haluan aloittaa sanomalla, että viimeistely on kiva ja se sopii hyvin käteen. Olen tyyppi, joka hyväksyy hyvät ja huonot puolet, joten en valittanut Sinfulille ja vaatinut rahojani takaisin, kuten minun olisi pitänyt tehdä - ja kun nyt istun ja luen kaikki muut positiiviset kommentit, mietin, sainko juuri huonosti valmistetun tuotteen, mutta lopputulos on, että kaikki mokkahännät ovat rikki. Eli täysin rikki! Olin käyttänyt sitä ehkä max 8-10 kertaa ja ne halkeilivat yksitellen ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. En ole rikkonut sitä ollenkaan, vaan käyttänyt sitä dynaamisesti ja varovasti - tietysti se on ollut päällä, silloin tällöin, mutta kokemukseni tästä tuotteesta on erittäin huono!
0
Todella tuhma
Anja - 12. aug. 2014
Ostin tämän tuhman kotelon punaisena ja testasin sen. Suosittelisin sitä aloittelijoille, koska se ei lyö kovin kovaa, mutta jättää joitain tuhmia jälkiä.. "Kahvaa" voidaan käyttää dildona, joka on myös melko tuhma. Pakkaus on erittäin mukava ja eksklusiivinen ja sinusta tuntuu, että saat hyvää laatua sillä hintaa. Jos haluat kokeilla jotain hieman kovempaa, niin nahkainen Rimba Tyrepisk on niin tuhma!
0
Hyvä esittelyyn
Anonymous - 13. mar. 2024
Sensua Whip on epäilemättä kauniisti suunniteltu, mutta se ei valitettavasti ole niin kestävä kuin voisi toivoa. Mokkanahka on loistava materiaali pariskunnille, jotka ovat uteliaita piiskaamisesta. Mokkanahka ei ole yhtä karheaa kuin nahka, se ei satu yhtä paljon ja jättää miedommat jäljet kuin nahka. Samalla se napsahtaa äänekkäästi ja hyvin ;) Ruoska voi toimia myös hieromasauvana tai pistokkeena, sillä sen kahva on valmistettu muovista ja metallista. Ruoska ei kuitenkaan kestä kovaa käyttöä. Jonkin ajan kuluttua nauhat alkavat irrota, ja meidän tapauksessamme koko ruoska alkoi lipsua kahvasta. P ja S:n neuvo on ehkä etsiä toinen, kestävämpi mokkanahkainen ruoska.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Helppo piilottaa
Anonymous - 13. mar. 2024
PIENI ruoska, josta kuuluu äänekäs ja jännittävä ääni, mutta iskujen kipu ei ole niin voimakasta. Tuntuu ehdottomasti siltä, että se sopii meille, jotka olemme uusia tämäntyyppisten työkalujen käyttäjiä. Koska sitä on käytetty vain muutaman kerran, materiaaliluokitus on nähtävä ensivaikutelman arvosanana.
Konekäännös sivustolta sinful.se
No niin...
Anonymous - 13. mar. 2024
Olemme uusia tulokkaita tässä maailmassa, joten asiakaspalvelu suositteli meille, että kokeilisimme tätä Lelon ruoskaa. Voin vain sanoa, että se on täydellinen ostos, jonka olemme tehneet. Se sopii hyvin käteen ja ainoa raja on mielikuvituksesi. Mokkanahkaiset hännät tekevät siitä helpon lyödä, mutta ne eivät kirvele niin paljon, että se pelottaa sinua. Lopussa olevaa metallipalloa voi käyttää naisen vartalon kiusaamiseen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Loistava laatu!
Anonymous - 13. mar. 2024
Se on loistava tuote sekä aloittelijoille että asiantuntijoille! Mikä tässä ruoskassa on niin ihanaa, on se, että melkein riippumatta siitä, kuinka kovaa sitä lyö, se pysyy vain siellä, missä se pistää, satuttamatta liikaa... Joten on melkein vaikea lyödä liian kovaa... Loistavaa aloittelijoille... Mutta kuten sanoin, myös super kinky työkalu, joka on melkein pakollinen jokaisessa SM-kokoelmassa!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Et voi muuta kuin olla tyytyväinen
Anonymous - 3. nov. 2013
Tämä on ensimmäinen piiskani, ja se toimii todella hyvin. Se ei satu liikaa ja samalla se on tuntuva - ei kuitenkaan oikea ruoska, jos haluat polttaa pakaroita. Ruoska on myös todella mukava, koska ääni on suhteellisen hiljainen, jopa silloin kun lyöt. Sen lisäksi, että kahva toimii hyvin ruoskana, siinä on myös joitakin (hämmästyttäviä) vaihtoehtoja stimulaatiolle. Loistava ostos!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

LELO Sensua Mokkanahkapiiska

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful