TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Siri Ladattava Klitorisvibraattori var 1

LELO Siri Ladattava Klitorisvibraattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

LELO Siri tunnetaan LELOn voimakkaimpana klitorisvibraattorina. Halutessasi voit säätää sen värinät erittäin voimakkaiksi. Lisäksi valittavanasi on monia erilaisia värinäkuvioita. Vibraattorin muoto sopii täydellisesti vartalosi muotoihin, ja se pysyy klitoriksesi alueella niin hyvin, että voit maata selälläsi käyttämättä käsiäsi.

Voit valita kuudesta erilaisesta värinäkuviosta (yhtenäinen värinä tai pulssit) itsellesi sopivimman ja yhdistää värinään haluamasi voimakkuuden yhdeksän hiljaisen vaihtoehdon joukosta. Näin voit säätää Sirin stimuloimaan sinua juuri niin kuin haluat.

Sirin pinta on osittain päällystetty pehmeällä ja laadukkaalla silikonilla, ja sen hallintaosa on ABS-muovia (ftalaatiton). Tämä yhdistelmä tekee vibraattorista mukavan käyttää. Teet kokemuksestasi vieläkin paremman, mikäli käytät vibraattorin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Suosittelemme käyttämään LELOn omaa, seksileluille tarkoitettua vesipohjaista liukuvoidetta.

Vibraattori on ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Laite toimitetaan kaunissa rasiassa yhdessä laturin ja säilytykseen tarkoitetun satiinipussin kanssa.

Kun ostat LELO Sirin, saatat olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: - LELOn seksilelujen puhdistusaine - LELOn liukuvoide seksileluille.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful