Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Siri Ladattava Klitorisvibraattori var 1

Yhteenveto

LELO Siri tunnetaan LELOn voimakkaimpana klitorisvibraattorina. Halutessasi voit säätää sen värinät erittäin voimakkaiksi. Lisäksi valittavanasi on monia erilaisia värinäkuvioita. Vibraattorin muoto sopii täydellisesti vartalosi muotoihin, ja se pysyy klitoriksesi alueella niin hyvin, että voit maata selälläsi käyttämättä käsiäsi.

Voit valita kuudesta erilaisesta värinäkuviosta (yhtenäinen värinä tai pulssit) itsellesi sopivimman ja yhdistää värinään haluamasi voimakkuuden yhdeksän hiljaisen vaihtoehdon joukosta. Näin voit säätää Sirin stimuloimaan sinua juuri niin kuin haluat.

Sirin pinta on osittain päällystetty pehmeällä ja laadukkaalla silikonilla, ja sen hallintaosa on ABS-muovia (ftalaatiton). Tämä yhdistelmä tekee vibraattorista mukavan käyttää. Teet kokemuksestasi vieläkin paremman, mikäli käytät vibraattorin kanssa vesipohjaista liukuvoidetta. Suosittelemme käyttämään LELOn omaa, seksileluille tarkoitettua vesipohjaista liukuvoidetta.

Vibraattori on ladattava, joten sinun ei tarvitse huolehtia paristoista. Laite toimitetaan kaunissa rasiassa yhdessä laturin ja säilytykseen tarkoitetun satiinipussin kanssa.

Kun ostat LELO Sirin, saatat olla kiinnostunut myös seuraavista tuotteista: - LELOn seksilelujen puhdistusaine - LELOn liukuvoide seksileluille.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Parhaat orgasmit
Anonymous - 7. mar. 2013
Siri oli ensimmäinen seksileluinvestointini, ja olen suositellut "häntä" kaikille tyttöystävilleni, jotka eivät ole vielä kokeilleet sitä. Jokainen nainen ansaitsee orgasmin Sirin kanssa. Super tyylikkään muotoilun, super huomaamattoman laatikon lisäksi Sirin ominaisuudet vibraattorina ovat täydelliset. Siinä on paljon kuvioita ja värähtelytasoja, mikä tekee siitä täydellisen esileikkiin ja mukaan otettavaksi rakastelun metsään. Hän pitää hyvin vähän ääntä. Tietenkin korkeimmalla tasolla tarvitaan paljon energiaa, ja se pitää surisevaa ääntä, mutta muuten kuvailisin häntä hiljaiseksi. Se kestää erittäin pitkään akulla ja ilmoittaa sinulle, kun se on valmis ladattavaksi. Kyllä, minulla ei ole negatiivisia kommentteja Siristä - hän on täydellinen!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

LELO Siri Ladattava Klitorisvibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful