Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Tara Parivibraattori var 1

Yhteenveto

LELO Tara on maailman ensimmäinen parivibraattori, joka yhdistää voimakkaat värinät ja pyörivän liikkeen. Vuonna 2014 Tara voitti Xbiz Award -palkinnon kategoriassa "Luxury Toy of the Year". LELO Tara tuo rakasteluunne uuden, nautinnollisen lisämausteen.

Nainen pukee Taran päälleen yhdynnän ajaksi, jolloin se tuottaa nautintoa teille molemmille. Se on erityisen sopiva naisille, jotka nauttivat täyttävästä stimulaatiosta, ja sitä voi käyttää halutessaan myös itsetyydytykseen.

Taran ulkopuolelle jäävä litteä osa värisee naisen klitorista vasten, minkä myös kumppani voi tuntea yhdynnän aikana. Taran klitorisvibraattori on tuplasti tehokkaampi kuin useimmissa parivibraattoreissa. Vibraattorin sisään asetettava osa hieroo naisen G-pistettä pyörivillä liikkeillään, jotka kiihottavat myös miehen penistä rakastelun aikana. Pyörivä liike muistuttaa rabbit-vibraattorin helmien liikettä varren sisällä, mutta sen tahti on Tarassa rauhallisempi. Taran molemmat osat on täydellisesti koordinoitu liikkumaan samaan tahtiin.

Tarassa on kuusi erilaista värinäohjelmaa, joita voitte vaihtaa helposti yhden ainoan painikkeen kautta, josta myös käynnistätte ja sammutatte vibraattorin.

LELO Taran avulla saatte mahdollisuuden nauttia entistä paremmasta seksistä yhdessä, missä tahansa olettekin. Vibraattori on täysin vesitiivis ja sen voi ladata mukana tulevalla USB-latausjohdolla. Sen mukana tulee myös pieni säilytyspussi.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta yhdessä LELO Taran kanssa saadaksenne mahdollisimman nautinnollisen kokemuksen. Käytön jälkeen vibraattorin voi puhdistaa lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

LELO Tara on hyvin samankaltainen kuin LELO Ida, joka on myös verkkokauppamme valikoimassa. Ero on siinä, että Ida on kauko-ohjattava ja siinä on enemmän värinäasetuksia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Anonymous - 13. mar. 2024
Mitä muuta voin sanoa kuin että olen MEGA pettynyt ja tuntuu kuin olisin tuhlannut siihen tonnin. Värähtelyt ovat lähes olemattomia, asia, joka pyörii sisällä, alkoi satuttaa melko nopeasti, ja klitoriksen päällä istuva möhkäle on aivan liian suuri, mikä tekee siitä mahdottoman käyttää miehen kanssa (ja se oli koko idea, perkele!) ilman, että se sattuu myös. Mieheni ei tuntenut mitään.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

LELO Tara Parivibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful