Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LELO Tiani 24k Kauko-Ohjattava Vibraattori Pareille var 1

Yhteenveto

Tämä on jo neljäs sukupolvi LELO:n suosittuja Tiani-vibraattoreita, ja tällä kertaa materiaalit ovat aivan omaa luokkaansa. Sekä vibraattori että sen kaukosäädin on koristeltu 24 karaatin kullalla. Tässä versiossa vibraattoriin on myös lisätty toinen moottori, joten sekä sen sisään menevä osa että klitorisvibraattori värisevät.

LELO Tiani 24k sopii käytettäväksi yhdynnän aikana, jolloin se stimuloi sekä naisen klitorista että G-pistettä, ja mies voi tuntea sen nautinnollisen värinän penistään vasten. Se on loistava lisä entistä parempaan seksielämään.

Vibraattorissa on kahdeksan värinäohjelmaa, joita voi säädellä helposti mukana tulevalla kaukosäätimellä joko plus- ja miinuspainikkeiden avulla tai käyttämällä sen MotionSense-teknologiaa, mikä tarkoittaa, että Tianin värinän voimakkuutta voi kontrolloida liikkeen avulla. Jos kauko-ohjainta pitää vaakatasossa, vibraattori värisee kevyesti ja pehmeästi. Värinät tehostuvat sitä mukaa kun kauko-ohjainta kääntää pystympään asentoon. Ja koska kauko-ohjain värisee samalla tahdilla kuin vibraattorikin, on sen käyttäjä aina tietoinen siitä missä mennään. Kaukosäätimen kantomatka on jopa 12 metriä.

Vibraattori on sekä ladattava että täysin vesitiivis, joten sen voi halutessaan ottaa mukaan suihkuun tai kylpyyn. Se on myös helppo puhdistaa lämpimällä vedellä ja LELO:n omalla seksilelun puhdistussuihkeella.

Tiani 24k on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu miellyttävältä ihoa vasten. Suosittelemme käyttämään sen kanssa LELO:n laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen. Tiani on pakattu tyylikkääseen rasiaan, ja sen mukana tulee laturi ja säilytyspussi.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

LELO Tiani 24k Kauko-Ohjattava Vibraattori Pareille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful