TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Liberator Ramp Seksityyny var 1

Liberator Ramp Seksityyny

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Jos unelmoitte lukemattomista erilaisista seksiasennoista, Liberator Ramp on täysin välttämätön hankinta. Sen avulla voitte kokeilla niitäkin asentoja, joihin oma fysiikka ei riitä.

Kiilanmuotoinen tyyny mahdollistaa uusien asentojen kokeilemisen ja sen avulla tuttujakin asentoja voi kokeilla aivan uusista kulmista. Sen mukana tulee asentoehdotuksia, joista löytyy varmasti uusia suosikkeja. Liberator Ramp -tyynyä voi käyttää myös apuna sellaisten asentojen kokeiluun, jotka ovat muuten epämukavia tai vaikeita.

Liberator Ramp on pehmeä mutta tukeva tyyny, jossa on 45 asteen kulma. Se pysyy paikallaan käytön aikana, eikä se ole liukas ihoa vasten. Se on n. 30 cm korkea, 61 cm leveä ja 86 cm pitkä, ja siinä on irrotettava päällinen, jonka voi pestä pesukoneessa.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Joka pennin arvoinen.
Odotettiin valtavaa pakettia, mutta koska tuote on tyhjiöpakattu, se ei ollut ongelma. Helppo purkaa ja valmistella. Maksaa vähän, mutta laatu ja käyttö ovat j... Lue lisää
Lotta - 22. jul. 2017
Uusi tapa harrastaa seksiä!
Sänkyyn hauska lisä, joka mahdollistaa uudet asennot, tekee tutuista asennoista entistä parempia ja saa meidät nauttimaan entistä enemmän! Ainoa asia, joka on h... Lue lisää
Sabina - 7. nov. 2019

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful