TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Liberator Top Dog Fleshlight Mount Black var 1

Liberator Top Dog Fleshlight Mount Black

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Liberator Top Dog Fleshlight Mount Black on erinomainen hankinta, jos haluat käyttää Fleshlightiasi tai rakastella kumppaniasi doggy style -asennossa.

Ergonomisesti muotoillun seksityynyn sivussa on reikä Fleshlightia varten, jonka avulla voit käyttää sitä ilman käsiä. Tukeva tyyny sopii myös kumppanin kanssa käytettäväksi nauttiessanne toisistanne Dirty Doggy -asennossa tai kokeillessanne muita asentoehdotuksia, jotka tulevat tyynyn mukana.

Liberator Top Dog on pehmeä, mutta säilyttää muotonsa hyvin käytön aikana eikä liu'u alta pois. Sen ergonominen muotoilu antaa täydellistä tukea rakastelun aikana.

Tyyny on 36 cm pitkä, 38 cm leveä ja 36 cm korkea. Se on valmistettu Yhdysvalloissa ja päällystetty tekonahalla, joka on helppo puhdistaa käytön jälkeen.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful