Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lidl Extra Penistä Pidentävä Holkki var 1

Yhteenveto

Lidl Extra on pehmeä ja joustava penistä pidentävä holkki. Sen avulla saat lisäpituutta ja -ympärysmittaa peniksellesi, ja sen nystyröity pää stimuloi kumppaniasi yhdynnän aikana.

Liu'uta holkki erektiossa olevan peniksen päälle (aivan kuten kondomi). Vältä liukuvoiteen käyttöä holkin sisällä, jotta se pysyy tiiviisti paikallaan, mutta sivele vesipohjaista liukuvoidetta sen ulkopinnalle, jotta se tuntuu nautinnollisemmalta teille molemmille.

Voit puhdistaa sen käytön jälkeen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Huomioithan, ettei penisholkki ole ehkäisyväline, joten se ei korvaa kondomia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Meni tuunaukseen
Jack - 18. aug. 2023
Tällaista harkitessani tuli sitten tilattua kun löysin sopivan hintaisen. Jäi yhteen kokeiluun kun holkin pää tuntui liian kovalta mennessään syvälle. No, eipä mitään, holkki oli edullinen ja päätin tuunata sitä. Leikkasin saksilla nuppiosan melkein kokonaan irti, siten että holkin päähän jäi vielä ikäänkuin puristava rengas. Tästä on ollutkin iloa kun laittaa holkin niin päin, että rengas puristaa kalun juuresta...
Penistä pidentävä holkki
Leena - 12. apr. 2019
Sopii erinomaisesti miehille, joiden nainen/mies kaipaa välillä isompaa sisälleen. Itse olen tyytyväinen mieheni varustukseen, mutta vaihtelu virkistää. Tuo mukavasti vaihtelua makkariin.
Ei sovi holkiksi, mutta.....
Näkemys - 27. mar. 2016
Tämä holkki on rakenteeltaan epäkäytännöllinen, koska ylempi "nystyräinen pidennysosa" on sisältä liian kapea (sormenleveys), ja jos ajatuksena ei ole, että peniksen pitäisi mahtua sinne, se on liian joustava järkevään käyttöön. Toisaalta sitä voi käyttää dildon päällisenä, eikä vähiten tehdä "tule tänne" -liikkeitä 1-2 sormella työnnettynä holkin yläosaan, joka täyttää hyvin ja toimii ok ;-)
0
Vähän hauskaa kadulla
Polle - 10. jan. 2015
Arvioni tästä on, että sen ympärysmitta pitäisi luultavasti muistaa mitata, vaikka sitä voidaan pidentää. Viimeinen kappale on täysin mahdoton käyttää, mutta löysimme muita hauskoja asioita, joihin voisimme käyttää sitä. Supermateriaali on todella pehmeää ja kaunista, mutta joka jatkuu toivottomasti, jos ympärysmittasi on noin 4 cm. Mutta kuten sanotaan, osta pikkaisen lisää.
0
On mahdotonta saada penis kokonaan sisään
Svend Larsen - 25. nov. 2014
Ihanan pehmeä ja elävä materiaali. On kuitenkin suuri ongelma. Viimeisillä 5 cm, jossa on nupit, holkki kapenee niin paljon, että terskaa on mahdotonta saada viimeiseen palaan sisään. Vaikka käytimme runsaasti liukuvoidetta. Joko tarvitset hyvin pienen ja terävän peniksen tai voit käyttää sitä vain suojana pienemmälle ja erittäin kovalle dildolle. En ole testannut toista tuotetta nimeltä "Realistick" -penisholkki. Tämä ei näytä kuvassa olevalta Pääty kapea ja rajoittava.
0
Tuhma vaihtoehto
Jesper p - 29. oct. 2014
Tuote on tehty penikselle ja se antaa sille lisäpituutta, jonka se tekee täysin ... Se on helppo pukea, mutta täytyy sanoa, että liukuvoiteen käyttöä peniksellä tulee varoa, sillä silloin se putoaisi, vaan käytä mieluiten ulkopuolella.. :) Suosittelen sitä muille, joiden mielestä se voisi olla tuhma pienellä ekstralla pitkällä aikavälillä ja tuhma vaihtoehto..;)
0
Laajennus/koko
Anonymous - 13. mar. 2024
Sitä on vaikea pukea, ja siksi päätän jatkaa ilman sitä.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hieman vaikea saada penikseen :P
Anonymous - 2. oct. 2016
Siinä sanotaan, että voiteluaineita on vältettävä sisäpuolella. Mutta se oli melko vaikeaa, ja esinahka voi palaa, jos yrittää saada peniksen sisään ilman voiteluainetta sisäpuolella. Kun sen saa päälle, tyttö orgasmeja hyvin nopeasti ja hänellä oli jopa roiskuva orgasmi.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Kevyt mutta ei arvostettu
Anonymous - 13. mar. 2024
Sen kiinnittäminen voiteluaineen avulla ei tuottanut minkäänlaisia ongelmia. Se pysyi paikoillaan liu'utuksesta huolimatta. Hieman hankala päästä sisään, kun yläosa taittui, voisi sanoa. Tyttöystävä ei arvostanut sitä, koska solmullinen alue oli hieman liian solmullinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Viihtyisä
Anonymous - 13. mar. 2024
Mukava kokeilla joskus jotain uutta ja saada hyvä ote. Vaikea saada kiinni, mutta menee hyvin voiteluaineen kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Lidl Extra Penistä Pidentävä Holkki

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful