Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lora DiCarlo Baci Paineaaltokiihotin var 1

Yhteenveto

Jos haluat vain parasta, ylellinen Lora DiCarlo Baci Paineaaltokiihotin on sinua varten. Tämä uusi ja innovativiinen leikkikaveri tarjoaa orgasmintäyteisiä kokemuksia.

Tyylikäs Baci saa nimensä italian suukkoa tarkoittavasta sanasta. Sen stimulaatio todella tuntuu kuin rakastavalta suuseksiltä.

Kaunis stimulaattori hemmottelee klitoriksen aluetta sykkivillä paineaalloilla. Tunnettu paineaaltostimulaatio tarjoaa vavistuttavia orgasmeja - jopa naisille, jotka eivät ole koskaan saaneet sellaista aiemmin!

Nauti Baci Paineaaltokiihottimen hyväillessä, hemmotellessa ja imiessä klitoriksen aluetta kiihottavan aidontuntuisesti.

Sen 10 stimulaatiotasoa tarjoavat monenlaisia mahdollisuuksia kokeiluille, jotta voit löytää omat suosikkiasetuksesi, jotka vievät sinut ekstaasiin kerta toisensa jälkeen.

Baci on muotoilultaan elegantin yksinkertainen. Se on valmistettu pehmeästä lääketieteellisestä silikonista ja sen pohja on kovaa muovia, josta saa hyvän otteen.

Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla magneettisesti kiinnittyvällä USB-latausjohdolla.

Lora DiCarlon tuotteet on suunniteltu yhteistyössä eräiden Yhdysvaltojen taitavimpien robottiteknologian insinöörien kanssa. Niissä käytetään mullistavaa mikrorobotiikkateknologiaa ja ne on kehitetty seksin moninaisten liikkeiden ja rytmien inspiroimana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Orgasmi taattu
Tata - 18. dec. 2020
Tämä on parasta mitä olen kokeillut. Fantastinen tunne suuseksistä. Joka pennin arvoinen.
0

Lora DiCarlo Baci Paineaaltokiihotin

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful