Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lora DiCarlo Filare Klitorishieroja var 1

Yhteenveto

Tyylikäs Lora DiCarlo Filare Klitorishieroja tuo ripauksen ylellisyyttä soolonautintoihisi. Se on täydellinen valinta, kun vain paras on kyllin hyvää.

Italialainen nimi Filare tarkoittaa pyörähtelyä ja voitkin olla varma siitä, että tämä klitorishieroja saa pääsi pyörälle. Sen pehmeä silikoninen pinta kätkee sisälleen kaksi pyörivää kuulaa. Niiden tarjoama stimulaatio tuntuu aivan kuin ihanalta suuseksiltä, jossa kieli hyväilee klitoristasi pyörivin liikkein.

Voit säätää sen kymmentä eri intensiteettiä mielesi mukaan. Aloita hitaasti syvillä ja aistillisilla liikkeillä ja siirry kohti intensiivisempää tempoa, joka saa sinut haukkomaan henkeä.

Hierojassa on myös 3 stimuloivaa rytmiä, joten voit päättää pyörivätkö kuulat myötäpäivään, vastapäivään vai yhdistelmänä molempia.

Filare on vesitiivis, joten voit ottaa sen mukaan ihaniin kylpyleikkeihin. Saat sen mukana myös magneetilla kiinnittyvän USB-latausjohdon, jolla lataaminen käy näppärästi.

Hierojan muotoilu on yksinkertaisen elegantti ja tyylikäs. Sen pohja on kovaa muovia, josta saa hyvän otteen.

Lora DiCarlon tuotteet on suunniteltu yhteistyössä eräiden Yhdysvaltojen taitavimpien robottiteknologian insinöörien kanssa. Niissä käytetään mullistavaa mikrorobotiikkateknologiaa ja ne on kehitetty seksin moninaisten liikkeiden ja rytmien inspiroimana.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Orgasmi ei ole taattu.
Kara - 23. may. 2021
Tuntuu todella laadukkaalta ja tulee kivassa laatikossa (hinta on myös hyvä), mutta ei oikeastaan voi käyttää perinteisenä vibraattorina. Sen pitäisi jäljitellä suuseksiä, mutta se muistuttaa enemmän pientä nyrkkeilysäkkiä. Toimii ihan hyvin muun stimulaation kanssa, mutta yksinään se ei anna minulle orgasmeja. Ja hinta on myös liian korkea turhalle lelulle.
0

Lora DiCarlo Filare Klitorishieroja

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful