Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lora DiCarlo Onda G-pistevibraattori var 1

Yhteenveto

Miltä kuulostaisi syviä G-pisteorgasmeja tarjoava innovatiivinen ja palkittu seksilelu? Jos kaipaat sellaista, ota Lora DiCarlo Onda G-pistevibraattori kauniiseen käteesi.

Onda on suunniteltu jäljittelemään mitä parhaimpia aidonkaltaisia seksuaalisia elämyksiä, joten et jää paitsi fantastisesta stimulaatiosta, vaikka leikkisit vain itsesi kanssa.

Sen ergonomisen sauvan varren sisällä kulkee kuula, joka hieroo sinua sisäisesti tutulla "tule tänne" -liikkeellä. Se tuntuu fantastiselta G-pisteen alueella eikä mene kauaakaan ennen kuin saat antautua vavisuttaville orgasmeille. Voit valita 10 eri intensiteetin väliltä. Kuula voi asettua neljään eri kohtaan, jotta se osuisi G-pisteeseesi kohdistetusti.

Tämä vallankumouksellinen tuote stimuloi sinua myös 10 eri rymisevällä värinätasolla.

Saat Ondan mukana kätevän säilytyskotelon, jossa se pysyy puhtaana ja on helppo ottaa mukaan matkalaukkuun. Se on vesitiivis ja ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

Lora DiCarlon tuotteet on suunniteltu yhteistyössä eräiden Yhdysvaltojen taitavimpien robottiteknologian insinöörien kanssa. Niissä käytetään mullistavaa mikrorobotiikkateknologiaa ja ne on kehitetty seksin moninaisten liikkeiden ja rytmien inspiroimana.

Onda on voittanut CES Innovation Award 2020 -palkinnon.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei hintansa arvoinen
Pariskunnat - 2. jul. 2021
Hyvä, mutta ei todellakaan 1 500 DKK:n arvoinen. Täysin tavallinen dildo tai vibraattori voi tehdä saman.
0
Uusi rakkaani
AnnJ - 14. mar. 2021
Se täyttää kaikki odotukset. Olen kokeillut useita erilaisia tuotteita, jotka mainostavat stimuloivansa G-pistettä, mitä mikään ei ole pystynyt tekemään sitä. Tämä löysi G-pisteen ja onnistui jopa stimuloimaan sitä hämmästyttävässä määrin. Käyttämällä sitä yhdessä Womanizerin kanssa toteutui suurin unelmani: G-piste- ja klitorisorgasmi samaan aikaan.
0

Lora DiCarlo Onda G-pistevibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful