Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori var 1

Yhteenveto

Nelinkertaisesti palkittu Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori on innovatiivinen ja huippulaadukas seksilelu, joka tarjoaa sinulle intensiivisiä tuplaorgasmeja.

Osé 2 on ainutlaatuinen ihmelaite, jonka muotoilu ottaa naisen vartalon ja nautintopisteet erityisesti huomioon. Tätä ei kannata jättää kokeilematta!

Siinä on klitorisstimulaattori ja säädettävä G-pistehieroja. Molemmat tarjoavat sekä yhdessä että erikseen aivan uskomattomia ja ainutlaatuisen orgasmintäyteisiä kokemuksia.

G-pistehierojassa on sisällä kuula, joka kulkee edestakaisin imitoiden sormilla tehtävää tuttua "tule tänne" -liikettä. Liikkeiden pituutta voi säädellä pienestä pyöreästä painikkeesta stimulaattorin pohjassa ja nopeutta voi säätää lyhyestä ovaalin muotoisesta painikkeesta.

Samanaikaisesti klitorisstimulaattori lähettää nautinnon aaltoja klitorikseesi aivan sen sisäisiä sopukoita myöten. Se on suunniteltu antamaan suuseksin tuntuista stimulaatiota, joka hemmottelee klitorista ja sen aluetta perusteellisesti.

Klitorisstimulaattorissa on 10 asetusta, joista voit valita juuri mielesi mukaisen. Voit vaihtaa asetuksia pitkästä ovaalin muotoisesta painikkeesta.

Osé 2 on todella joustava ja mukautuu siksi täydellisesti vartalosi anatomiaan.

Lora DiCarlon tuotteet on suunniteltu yhteistyössä eräiden Yhdysvaltojen taitavimpien robottiteknologian insinöörien kanssa. Niissä käytetään mullistavaa mikrorobotiikkateknologiaa ja ne on kehitetty seksin moninaisten liikkeiden ja rytmien inspiroimana.

Osé 2 on voittanut seuraavat palkinnot:

CES Innovation Award 2019 Popular Mechanics Editor’s Choice Award 2019 IHS Markit Innovations Award in Robotics Time Magazine Best Inventions 2019 Award.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Onnellinen nainen - 21. jan. 2021
Se on luultavasti surkein seksileluinvestointi, jonka olemme koskaan tehneet. Voidaan ehkä todeta, että "työkalu", jota on taivutettava sen ollessa emättimen sisällä, ei vain toimi hyvin. Olen antanut sille monta mahdollisuutta, mutta ei. Kannattaa sen sijaan ostaa kaksiosainen... Se voisi olla hyvä. Mutta 2 195 Tanskan kruunua tuotteeseen, jota ei voi käyttää... AUTS
0
Haluaako joku ostaa womanizer premiumin?
Sarinu - 7. jun. 2021
Hei hei Womanizer. Sinua ei tule ikävä 10/10
0
Asiakaspalvelu 10/10
Anonymous - 13. mar. 2024
Kuten sanoin, tämä on vitun mahtava (katso edellinen arvosteluni) ja saan voimakkaimmat orgasmit tästä. Haluaisin kuitenkin omistaa tämän arvostelun Sinfulin asiakaspalvelutiimille. Ostin Ose 2:n toukokuussa ja muutama viikko sitten se lakkasi yhtäkkiä toimimasta. Otin yhteyttä Sinfuliin ja he olivat uskomattoman avuliaita. Lähetin heille sähköpostia ja selitin, mikä oli vialla. Noin 1-2 päivän sähköpostikeskustelut johtivat siihen, että he lähettivät minulle upouuden. Olin kuullut, että Sinfulin asiakaspalvelu on erittäin hyvää, mutta en odottanut, että valitukseeni vastattaisiin niin nopeasti kuin se oli. Nyt suosittelen Sinfulia kaikille tuntemilleni, ei vain heidän vaihtelevan lelujensa määrän vuoksi, vaan myös siksi, että heillä on loistava asiakaspalvelu. He ottavat aikaa asiakkailleen. Olen erittäin tyytyväinen ja Sinful on suosikkiseksikauppani.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful