TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori var 1

Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Nelinkertaisesti palkittu Lora DiCarlo Osé 2 Klitoris- ja G-Pistestimulaattori on innovatiivinen ja huippulaadukas seksilelu, joka tarjoaa sinulle intensiivisiä tuplaorgasmeja.

Osé 2 on ainutlaatuinen ihmelaite, jonka muotoilu ottaa naisen vartalon ja nautintopisteet erityisesti huomioon. Tätä ei kannata jättää kokeilematta!

Siinä on klitorisstimulaattori ja säädettävä G-pistehieroja. Molemmat tarjoavat sekä yhdessä että erikseen aivan uskomattomia ja ainutlaatuisen orgasmintäyteisiä kokemuksia.

G-pistehierojassa on sisällä kuula, joka kulkee edestakaisin imitoiden sormilla tehtävää tuttua "tule tänne" -liikettä. Liikkeiden pituutta voi säädellä pienestä pyöreästä painikkeesta stimulaattorin pohjassa ja nopeutta voi säätää lyhyestä ovaalin muotoisesta painikkeesta.

Samanaikaisesti klitorisstimulaattori lähettää nautinnon aaltoja klitorikseesi aivan sen sisäisiä sopukoita myöten. Se on suunniteltu antamaan suuseksin tuntuista stimulaatiota, joka hemmottelee klitorista ja sen aluetta perusteellisesti.

Klitorisstimulaattorissa on 10 asetusta, joista voit valita juuri mielesi mukaisen. Voit vaihtaa asetuksia pitkästä ovaalin muotoisesta painikkeesta.

Osé 2 on todella joustava ja mukautuu siksi täydellisesti vartalosi anatomiaan.

Lora DiCarlon tuotteet on suunniteltu yhteistyössä eräiden Yhdysvaltojen taitavimpien robottiteknologian insinöörien kanssa. Niissä käytetään mullistavaa mikrorobotiikkateknologiaa ja ne on kehitetty seksin moninaisten liikkeiden ja rytmien inspiroimana.

Osé 2 on voittanut seuraavat palkinnot:

CES Innovation Award 2019 Popular Mechanics Editor’s Choice Award 2019 IHS Markit Innovations Award in Robotics Time Magazine Best Inventions 2019 Award.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Pettymys
Se on luultavasti surkein seksileluinvestointi, jonka olemme koskaan tehneet. Voidaan ehkä todeta, että "työkalu", jota on taivutettava sen ollessa emättimen si... Lue lisää
Onnellinen nainen - 21. jan. 2021
Haluaako joku ostaa womanizer premiumin?
Hei hei Womanizer. Sinua ei tule ikävä 10/10Sarinu - 7. jun. 2021

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful