Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Love To Love Godebuster Keskikokoinen Imukuppidildo var 1

Yhteenveto

Etsitkö pehmeää, värisevää ja joustavaa dildoa, jonka voi kiinnittää seinään tai lattiaan? Siinä tapauksessa tämä keskikokoinen Love to Love:n Godebuster-dildo on erinomainen valinta.

Dildon jalka toimii imukuppina ja mahdollistaa dildon käyttämisen ilman käsiä istuen, seisten tai maaten. Imukuppi kiinnittyy hyvin, eivätkä leikit lopu kesken ainakan siksi, että se irtoaisi paikaltaan.

Dildon sisällä on paikka pienelle bullet-vibraattorille, mutta sitä voi hyvin käyttää myös ilman vibraattoria. Dildo sopii hyvin sekä emätin- että anaalikäyttöön.

Suosittelemme lisäämään vähän vesipohjaista liukuvoidetta dildolle ennen käyttöä, jotta saat parhaan mahdollisen kokemuksen sen kanssa. Tuote on valmistettu lääketieteellisestä silikonista ja se on täysin ftalaatiton.

Käytön jälkeen voit puhdistaa dildon lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Huonolaatuinen ja epäilyttävä
A - 10. feb. 2021
Pinta on karhea ja värjäytyy, ja tuotteessa on jopa tuntuva muottisauma. Minivibraattori toimii vaihtelevasti, ja nappi on niin herkkä että menee käytössäkin välillä pois päältä. Vibra on myös hankala saada itse dildon sisään ja sieltä pois.
Huonolaatuinen ja epäilyttävä
A - 10. feb. 2021
Pinta on karhea ja värjäytyy, ja tuotteessa on jopa tuntuva muottisauma. Minivibraattori toimii vaihtelevasti, ja nappi on niin herkkä että menee käytössäkin välillä pois päältä. Vibra on myös hankala saada itse dildon sisään ja sieltä pois.
cute
Masterdebator - 23. jan. 2020
This is actually really cute! It says nowhere in the description but it has eyes (it's supposed to look like a ghost) and it glows in the dark! I like that it is small because it's easier to use. Haven't tried the suction yet but it looks ok.
Mukava ja helppokäyttöinen
The T - 8. may. 2019
Kaikin mokomin hyvälaatuinen ja mukava käyttää, sekä yllättävän pienikokoinen mistä syystä ainakin itseni kohdalla se oli hieman puuttelinen, mutta helppo säilyttää.
Täydellisen muotoinen pyllypistoke
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä ihana pieni pyllypistoke, kuten sallin itseni kutsua sitä, on yksinkertaisesti hämmästyttävä. Se on valmistettu silikonista ja koko yläpuoli, kaikki paitsi imukuppipinta alareunassa, on silkkisen sileä ja erittäin miellyttävä mattainen rakenne, jossa on juuri oikea määrä kitkaa, jotta se liukuu helposti ja mukavasti, mutta samalla tuntuu juuri oikealla tavalla. Se on täysin hajuton, toisin kuin muista materiaaleista valmistetut lelut, mikä on suuri plussa minun mielestäni. Mukana tuleva vibraattorikuula toimii myös melko hyvin, se on sijoitettu juuri oikeaan kohtaan kapeassa kappaleessa juuri pohjan yläpuolella, jota puristat, kun se on sisälläsi. Sitä käytetään yhdellä painikkeella pohjasta, jossa voit kytkeä sen päälle ja pois päältä. Jos on yksi kritiikki, se olisi se, että sinun on joskus painettava tätä painiketta melko kovaa ja siten myös painettava dildoa vastaavasti kovaa reikää vasten, jossa se on. Tämä ei ole mielestäni suurta kritiikkiä. Parasta siinä on muotoilu. Monet muut pepputulpat ovat melko jumissa, kun ne työnnetään peppuun, koska niiden "kaula" on suhteellisen ohut lähellä paksuinta osaa. Godebusterissa on hieman paksumpi kaula ja paljon pehmeämpi siirtymä, mikä tarkoittaa, että sitä on helpompi siirtää sisään ja ulos, mikä on todella jännittävää, jos esimerkiksi kävelet sen kanssa. Se voi tuntua siltä, että se on aikeissa ponnahtaa ulos, joten kiristät sitä vain ja se liukuu takaisin sisään. Erittäin mukavaa. Mielestäni se on todella hyvä anaalin aloittelijoille, koska sen koosta huolimatta se on itse asiassa melko helppo saada sisään ja ulos. Sitten se hehkuu pimeässä ja näyttää aaveelta. Se on hauskaa :-)
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Hyvä muoto, mutta aivan liian pehmeä!
Anonymous - 13. mar. 2024
Love To Love Godebuster Dildo on loistava lelu, jota voidaan käyttää monin tavoin. Pituus ja muoto ovat täydelliset. Imukuppi toimii erinomaisesti, mutta valitettavasti imukupin yläpuolella oleva pala on aivan liian pehmeä, joten dildo "rikkoutuu" ja vaikeuttaa tunkeutumista sitä käytettäessä. Vibraattorin on/off-painike on erittäin herkkä, mutta samalla se on painettava pitkälle sisään pysyäkseen päällä/pois päältä. Muoto ja pinta on todella hieno, valitettavasti pikkuisen pimeässä hehkuvan haamun "silmät" ovat häiritseviä, olisi ollut parempi, jos se olisi ollut täysin sileä ilman naarmuuntuvia elementtejä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen, mutta 5 tähteä ei voi saada!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Love To Love Godebuster Keskikokoinen Imukuppidildo

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful