TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori var 1

Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Love to Love HIM Kauko-ohjattava Eturauhasstimulaattori kiihottaa eturauhasta, välilihaa ja kiveksiä samanaikaisesti, joten tämän intensiivisempää anaalistimulaatiota saa hakea.

Eturauhasstimulaattorissa on kaksi moottoria, jotka hierovat välilihaa ja anusta samalla kun anustapin sisällä oleva kuula liikkuu edestakaisin eturauhasta vasten. Lopputuloksena on uskomattoman nautinnollinen kokemus, joka vie orgasmisi aivan uusiin sfääreihin.

Love to Love HIM on ergonomisesti muotoiltu, ja sen kärjessä olevat kaksi uloketta kiertyvät kivesten ympärille, jolloin sen intensiiviset värinät ulottuvat vielä yhdelle erogeeniselle alueelle. Voit säätää stimulaattorin 11 eri värinätasoa mukana tulevan langattoman kaukosäätimen kautta, tai ehkä haluat antaa sen kumppanisi käsiin?

Eturauhasstimulaattori on valmistettu lääketieteellisestä silikonista, joka tuntuu pehmeältä ihoa vasten. Sen sisään asetettava pituus on 9,5 cm ja halkaisijaltaan se on 3,8 cm leveimmästä kohdasta. Se on ladattava mukana tulevalla USB-johdolla. Pakkaukseen kuuluu myös säilytyspussi.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Ei niin hämmästyttävä miltä näyttää.
Ensinnäkin olen 24-vuotias biseksuaali mies, joka on kokeillut seksileluja 16-vuotiaasta lähtien. Tuon kaltainen silikoninen eturauhasvibraattori olisi minul... Lue lisää
Christian - 20. apr. 2020
Säästä rahasi
En oikein tiedä mitä tämän on tarkoitus stimuloida ...uskomattoman äänekäs .... Käytä rahasi johonkin muuhunLH - 19. dec. 2020

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful