Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Love To Love Secret Panty var 1

Yhteenveto

Love To Love Secret Panty sopii täydellisesti osaksi kiihottavaa parileikkiä. Pakkauksessa on mustat stringit, vibraattori sekä langaton kaukosäädin, jolla kumppanisi voi ottaa nautintosi haltuunsa.

Puettuasi alushousut päällesi ja sujautettuasi vibraattorin paikoilleen, kumppanisi voi päättää leikin tahdin. Tämä setti on erinomainen valinta maustamaan treffi-iltaanne joko kotona tai kaupungilla.

Kaukosäätimen kantomatka on 5-8 metriä, joten teidän ei tarvitse olla toistenne välittömässä läheisyydessä, vaan voitte käyttää vibraattoria esim. ollessanne konsertissa tai yökerhossa.

Maltillisesta koostaan huolimatta vibraattori värisee erittäin tehokkaasti. Siinä on peräti 10 eri värinäasetusta, joista valita.

Setti toimii 6 x LR44-paristolla ja 1 x 27A-paristolla, jotka saat pakkauksen mukana.

Huomioithan, ettei vibraattori ole erityisen hiljainen, joten jos haluatte käyttää sitä julkisella paikalla, se soveltuu parhaiten äänekkäämpiin tiloihin kuten esim. konsertteihin tai juhliin, joissa on taustamusiikkia.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kuulostaa matkapuhelimelta
Eirik nilssen - 11. jul. 2017
Emme ole kumppanini kanssa ehtineet testata sitä ihmisten keskuudessa, mutta tietysti testasimme sen kotona, kun se saapui. Se teki sen mitä pitikin. Aion ostaa siihen nyt uudet paristot, koska mukana tulleet loppuivat aika nopeasti. Lyhyesti sanottuna tämä on pieni lelu, joka on jännittävä minulle ja kumppanilleni.
0
Hauska ja tuhma
Sara - 15. mar. 2017
Pikkuhousut ovat riittävän kivat, mutta mielestäni kaukosäätimen voisi tehdä seksikkäämmällä tavalla. Vibraattorissa on kuitenkin täysi kaasu päällä, enkä usko, että laukeamista voi välttää. On totta, että se ei todellakaan ole hiljainen, mutta mielestäni sitä on todella hauska käyttää kotona esimerkiksi imuroidessa.
0

Love To Love Secret Panty

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful