Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Love Yourself Hierontakynttilä 100 ml var 1

Yhteenveto

Hellikää toisianne sensuellilla hieronnalla Love Yourself -hierontakynttilällä. Kun sytytät kynttilän, sen kova vaha sulaa tuoksuvaksi öljyksi. Anna kynttilän palaa noin 15 minuuttia ennen kuin aloitat hieronnan. Sammuta kynttilä ja kaada lämmintä öljyä iholle.

Love Yourself -hierontakynttilä sopii hyvin sensuelliin hierontaan esimerkiksi esileikin yhteydessä. Kynttilän tuoksu on viettelevä ja hieronta sen öljyllä stimuloiva.

Love Yourself -hierontakynttilän öljy tuntuu lämpimältä iholla, mutta se ei polta. Kynttilän öljy riittää hyvin muutamaan hierontakertaan. Love Yourself -hierontakynttilä on dermatologisesti testattu ja sisältää esimerkiksi E-vitamiinia ja mangorasvaa. Kynttilä sisältää öljyä 100 ml, ja sitä on saatavilla kolmessa eri tuoksussa: - Vanilija: vanilija, mausteneilikka, valkoinen kukka ja kaneli - Sukupuoliviettiä kiihottava: itämainen tuoksu, puu, myski ja mandariini - Orkidea: orkidea ja lilja.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Viettelevä valo
Anonymous - 13. mar. 2024
Täydellinen valo viettelevää iltaa varten. Sytytän kynttilän tuntia ennen käyttöä. Kun vaimoni tulee töistä kotiin, häntä tervehtii ihana tuoksu. Sitten hän tietää, mitä loppuillan aikana tapahtuu. Se liukuu kauniisti ja sen lämpötila on täydellinen.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Love Yourself Hierontakynttilä 100 ml

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful