Ilmainen Toimitus Postiin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
LoveBotz Toolbox Lover Seksikone var 1

Yhteenveto

Etsittekö täydellistä seksikonetta, joka on yhtä kompakti kuin se on tehokas? Siinä tapauksessa LoveBotz Toolbox Lover Seksikone on juuri teitä varten.

Tämä seksikone tarjoaa teille monenlaisia leikkimahdollisuuksia käytittepä sitä kotona tai missä tahansa. Se on pakattu näppärään laukkuun, jonka voi myös lukita.

Toolbox Lover on kinky tuttavuus, jota voi käyttää yksin tai yhdessä kumppanin kanssa. Sen mukana tulee aidonkaltaisesti muotoiltu, juomutettu ja kiveksillä varustettu dildo, kiihottava anustappi sekä myös kaukosäätimenä toimiva multispeed-vibraattori, joista voitte nauttia juuri niin kuin itse haluatte.

Seksikoneen kuljetuslaukku toimii myös sen moottorina. Voitte kytkeä sen suoraan pistorasiaan, minkä jälkeen se onkin käyttövalmis. Pakkauksen mukana tulee adapteri, joten seksikonetta voi käyttää myös ulkomailla.

Säädätte seksikoneen tehokasta liikettä portaattomasti kaukosäätimen kautta. Lisäksi seksikone on Vac-U-Lock-yhteensopiva, joten siihen saa helposti uusia lisäosia.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

LoveBotz Toolbox Lover Seksikone

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful