TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovely Penisrengas Sovelluksella var 1

Lovely Penisrengas Sovelluksella

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Haluaisitteko kokeilla uusia asentoja, mutta ette tiedä miten päästä alkuun? Siinä tapauksessa Lovely Penisrengas Sovelluksella on juuri teitä varten, sillä sen avulla saatte sekä ihania yhteisiä orgasmeja että kiihottavia vinkkejä seksiasennoista.

Lovely-penisrengasta voi käyttää tavallisena värisevänä penisrenkaana, mutta sovelluksen avulla se rekisteröi liikkeenne, asentonne, nopeutenne jne. ja räätälöi teille sopivia ehdotuksia, joita voitte kokeilla seuraavalla kerralla.

Lovely asetetaan aivan peniksen juureen, jossa se antaa erektiolle tukevuutta. Sen kiihottava värinä käynnistetään penisrenkaan kautta, minkä jälkeen voitte päättää haluatteko kääntää renkaan siten, että nainen saa värinää klitorikselleen vai siten, että mies saa stimulaatiota kiveksilleen.

Penisrengas on ladattava näppärän latausaseman kautta ja lisäksi se on vesitiivis, joten sitä voi käyttää myös suihkussa. Silikonista valmistettu rengas joustaa, joten se sopii useimmille miehille.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2023 Sinful