TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • TickHuomiota herättämätön paketti
  • TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Edge Sovelluksella Ohjattava Eturauhashieroja var 1

Lovense Edge Sovelluksella Ohjattava Eturauhashieroja

Ei varastossa

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Yhteenveto

Anna kumppanisi hemmotella sinua ihanilla anaaliorgasmeilla Lovense Edge Sovelluksella Ohjattavan Eturauhashierojan avulla.

Edge-eturauhasvibraattorin erityisominaisuutena on se, että sen voi taivuttaa osumaan täydellisesti miehen eturauhaselle, jolloin sitä voi käyttää täysin ilman käsiä.

Voitte itse valita, missä leikitte, sillä Edge on sopivan hiljainen myös julkisille paikoille, mutta toki siitä voi nauttia myös oman kodin rauhassa.

Sitä voi ohjata älypuhelimen tai tabletin avulla käyttämällä Lovense Remote -sovellusta, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa. Sovellusta käyttäessä välimatkalla ei ole väliä. Käynnistä vain sovellus ja sytytä kumppanisi.

Voit myös käyttää tuotemerkin sovelluksella ohjattavia tuotteita yhdessä Lovense Media Playerin kanssa. Toista sen avulla mitä tahansa laitteeltasi löytyvää 2D- tai VR-videota, luo omia värinärytmejä ja synkronoi ne videon kanssa, jaa omat rytmisi muiden käyttäjien kanssa ja käytä muiden luomia itse. Eläydy täysillä videoon, kun Lovense-tuotteesi värisee sen tahtiin. Huomioithan, että Lovense Media Player on yhteensopiva vain Windowsin kanssa.

Ladattava näppärästi mukana tulevan USB-latausjohdon kautta.

Hyvä tietää

Tick
Tick
Tick
Tick
Tick

Saatat myös pitää:

Tilaa Sinfulin uutiskirjeSaa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

TickHuomiota herättämätön paketti
TickIlmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Copyright © 2008-2023 Sinful