Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi var 1

Yhteenveto

Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi mahdollistaa nautinnollisen anaalistimulaation kotona, ulkona julkisella paikalla tai vaikka olisitte omilla puolillanne maailmaa.

Hush-tappia ohjataan älypuhelimen tai tabletin kautta käyttämällä ilmaista sovellusta nimeltä Lovense Remote, joka on yhteensopiva sekä Androidin että iOS:n kanssa. Välimatkalla ei ole väliä. Aseta vain tappi paikoilleen, käynnistä sovellus ja sytytä kumppanisi.

Voit myös käyttää tuotemerkin sovelluksella ohjattavia tuotteita yhdessä Lovense Media Playerin kanssa. Toista sen avulla mitä tahansa laitteeltasi löytyvää 2D- tai VR-videota, luo omia värinärytmejä ja synkronoi ne videon kanssa, jaa omat rytmisi muiden käyttäjien kanssa ja käytä muiden luomia itse. Eläydy täysillä videoon, kun Lovense-tuotteesi värisee sen tahtiin. Huomioithan, että Lovense Media Player on yhteensopiva vain Windowsin kanssa.

Anustapin pehmeä silikonimateriaali tekee paikalleen asettamisesta helppoa ja tapin käytöstä mukavaa myös pidempien käyttökertojen aikana.

Hiljainen moottori pitää salaisuutenne myös julkisilla paikoilla tapin ollessa paikallaan.

Tämä keskikokoinen versio Hush-tapista sopii parhaiten hieman kokeneemmille käyttäjille, jotka nauttivat täyttävämmästä stimulaatiosta.

Sovelluksen avulla voitte itse suunnitella suosikkivärinärytminne tai ladata valmiita rytmejä, joten valinnanvaraa riittää.

Ladattava mukana tulevalla USB-latausjohdolla.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Hyvät pärinät
Martta - 25. jan. 2022
Sovelluksella on helppo säätää vibran voimakkuutta ja luoda erilaisia värinäohjelmia. Toimiva tuote, voimme suositella tätä.
Siisti lelu erityisesti kumppanin kanssa käytettynä
Freakazoid - 19. jun. 2021
Yleisesti vankka lelu. Koko sovellusten hallinta toimii melko hyvin, pieniä yhteysongelmia silloin tällöin. Kantama ja signaalinvoimakkuus voisivat olla parempia, se on aina signaalinvoimakkuuden punaisessa kentässä. Pitkään käytettäessä kapeiden kappaleiden urat eivät ole erityisen mukavia. Värinän suhteen on sanottava, että tuote on huippuluokkaa. Hiljaisesta täyteen tehoon toimii portaattomasti ja loistavasti sovelluksen kautta. Värinärytmien valikoima on suuri ja niillä on mahtava leikkiä. On myös hieno kokemus luovuttaa hallinta toiselle, varsinkin julkisella paikalla. Sinun on kuitenkin valittava huolellisesti, koska korkealla värinällä Hush pitää meteliä, jos olet lähellä muita ja taustamelua ei muuten ole
0
Tuotteesta löytyy sekä hyvää että "huonoa" sanottavaa
Freakazoid - 30. may. 2021
Riippuen siitä, istutko, seisot vai oletko makuulla, oikeat rytmit tuntuvat hyvältä, jopa todella hyvältä. Huono puoli on, että vibraattori pitää paljon ääntä ja sai minut tuntemaan ulostamisen tarvetta useita kertoja ensimmäisenä yönä
0
Fantastinen anustappi
X - 7. jan. 2020
Vau. Yksinkertaisesti hämmästyttävä. En ole koskaan ennen kokenut niin villejä anaaliorgasmeja. Se on pakko ostaa jokaiselle, joka on kokeillut hieman anaalia aiemmin ja haluaa laajentaa seksuaalisia näkökulmiaan
0
Upea tuote monilla ominaisuuksilla
1 prosentti - 5. jan. 2019
Loistava tuote sekä leikkimiseen samassa huoneessa tai muille hallinnan antamiseen. Voidaan yhdistää webcam-ohjelmiin ja paljon muuta. Leikkiin ja tuhmaan hauskanpitoon on loputtomasti vaihtoehtoja. Parhaimmillaan, kun luulet tunteneesi kaiken, löydät uuden rytmin.
0
häpeämätön ja näyttävä
duen - 19. dec. 2018
Olen käyttänyt Hushia yhden yön ja se oli valtava menestys. Leikkikumppanillani oli se mukanaan ja pystyin ohjaamaan sitä etänä puhelimellani ollessamme ulkona syömässä. Älykästä, että voit käyttää puhelinta ja istua sen kanssa avoimena pöydän ääressä, muita kokeilemiani parempi, joiden kohdalla olen tuntenut oloni oudoksi istuessani kaukosäädin kädessä. Akun kesto oli huipussaan. Pikalataus ja vasta pitkän illan jälkeen pikku akku oli loppumassa. Olen samaa mieltä muiden verkon arvostelujen kanssa siitä, että se on huippuhyvä lelu, mutta on vaikea saada se pysymään yhteydessä. Luulen, että se voidaan korjata etäohjaamalla sitä matkapuhelimesta matkapuhelimeen, jotta käyttäjän bluetooth on aina lähellä. Pitkän kestävyyden suhteen en osaa vielä sanoa mitään tuotteen laadusta, mutta toivottavasti kestää pitkään :). Se oli hiljainen ja kiireisessä ravintolassa kukaan ei kuullut sitä, edes maksimiteholla ;). Kumppanini oli selvästi innostunut ja oli suuri menestys saada Hush "mukaan kaupungille".
0
Hiljennä uteliaisuus
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen tavallaan hieman pettynyt. Mutta minulla oli suuret odotukset. Mutta minusta tuntuu, että uteliaisuuteni on tavallaan tyydytetty. Mutta nyt olen kokeillut sitä vain yksin. Ajattelin käyttää sitä, kun kävin siivoamassa taloa. Luulen, että kokeilen sitä varmaan uudestaan. Kumppanini kanssa. Ehkä jos hän on sisälläni. Silloin hänkin havaitsee värähtelyt? Sen testaaminen on varmaan hauskaa. Minulle tämä on ensimmäinen kerta, kun minulla on ollut vibraattori takana. Tämä tosin toimi minulle kaksoisstimulaatiolla. Oli vähän työtä saada se sisään. Mutta se istui hyvin, kun se oli paikallaan. Laatu oli hyvä. Mutta siinä oli paljon ääntä. En todellakaan voinut käyttää sitä jossain muiden ihmisten kanssa. Mutta hyvä, jos siellä on musiikkia tai jotain sellaista. Se olisi ollut hauska yökerhossa. Jännä, että se on siellä takana. Olen huomannut, että värähtelyt eivät aktivoi jotain itsestään. Se ei toimi minulle. Aivojeni on oltava enemmän yhteydessä, kun käytän tätä. Ja enemmän stimulaatiota kumppanilta tai vastaavalta. Mutta tunne siitä, että siellä alhaalla täytetään, on viileä. Luulen, että pidän enemmän todellisesta asiasta siellä takana. Ja tajusin sen nyt.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Hieman tyyris, mutta sen arvoinen.
Anonymous - 5. dec. 2019
Olen kokeillut muutamaa erilaista, mutta mikään niistä ei yllä Hushin tasolle. Jumala täyteläinen, voimakkailla värähtelyillä. ei varmaan suosittelisi tätä aloittelijalle. Suhteellisen hiljainen verrattuna useisiin muihin. Mukava myös pitkään ja sitä voi helposti ohjata sovelluksesta. Olitpa sitten yksin tai halusitko antaa hallinnan jollekin toiselle.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Vahva tärinä ja hyvä muotoilu
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on fantastinen tuote, joka on hauska kumppanin kanssa työmatkoilla, yhdessä sängyssä tai yksin sovelluksen käyttäjien luomien värähtelyjen kanssa. Pidän muotoilusta, jonka ansiosta se on helppo asettaa paikalleen. Sanoisin myös, että tämä on kestävämpi sen suhteen, ettei antenni tuhoudu, jos sitä verrataan Lushiin. Tämä pistoke on myös hyvin suosittu webcamming-puolella, jossa katsojat voivat itse aktivoida sen katsomiinsa malleihin. Se ei ollut mielestäni niin hiljainen kuin olin toivonut, mutta sen pitäisi olla markkinoiden hiljaisin. Olisin kuitenkin ollut hieman varovainen käyttäessäni sitä töissä. Muuten, värähtelyt ovat aika voimakkaita ;)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Suuri tuote, jossa on hyvä värähtely
Anonymous - 2. jun. 2020
Hush ei todellakaan tuota pettymystä. Värähtelyt ovat voimakkaita, ja niissä on runsaasti vaihtelua kuvion ja voimakkuuden suhteen. Se on helppo asettaa, mutta se on melko suuri leveydeltään ja lopussa olevat "renkaat" voivat tuntua hieman epämukavilta, kun se asetetaan. Koko voi myös rajoittaa sitä, kuinka kauan voit pitää sitä kerrallaan, jos olet kokematon anaalin kanssa. Siksi suosittelisin pienintä aloittelijoille. Muuten se on helppo ladata ja yhdistää sovellukseen sekä lyhyeltä että pitkältä etäisyydeltä. Tämä on ehdottomasti kutkuttava ja jännittävä tuote, jossa on monia mahdollisuuksia käyttää sekä yksin että muiden kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Lovense Hush Sovelluksella Ohjattava Keskikokoinen Anustappi

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful