Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Lovense Max on upea masturbaattori, jota voi käyttää sellaisenaan tai sitä voi ohjata Bluetoothin kautta älypuhelimen sovelluksella. Se sopii siksi erinomaisesti myös parileikkeihin, sillä kumppanisi voi ottaa ohjat käsiinsä vaikka toiselta puolelta maailmaa.

Lovensen Maxia voi myös käyttää yhdessä saman sarjan Nora-vibraattorin kanssa. Nämä kaksi tuotetta voivat "kommunikoida" toistensa kanssa älypuhelimienne avustuksella riippumatta siitä kuinka kaukana toisistanne olette. Kun olette yhdistäneet laitteet toisiinsa sovelluksen avulla, ne tunnistavat tekemänne liikkeet ja välittävät ne toiseen laitteeseen. Eli jos Maxia käyttävä mies liikuttaa holkkia nopeasti edestakaisin, Noraa käyttävä nainen tuntee samat liikkeet vibraattorissaan, ja päinvastoin.

Maxia voi toki käyttää myös yksin joko älypuhelinsovelluksen kautta tai Maxin tyvessä olevilla painikkeilla. Holkin sisäpuoli on nystyröity, joten se tarjoaa herkullista stimulaatiota penikselle. Holkki "imee" kolmella eri voimakkuudella ja siinä on kolme värinäasetusta. Suosittelemme käyttämään sen kanssa laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan mahdollisen kokemuksen.

Käytön jälkeen voit puhdistaa Maxin helposti irrottamalla holkin ja pesemällä sen lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella. Huomioithan, ettei sen ulkokuori ole vesitiivis.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Lovense Max
Juke - 15. jul. 2018
Joutuu perehtymään atk: n käyttöön ja puhelimen langattomaan toimintaan Maxin kanssa. Helpointa oli langaton yhteys puhelimeen ja värinöitten saaminen. Maxin puristus on hellävarainen. Värinää vois olla vaginan suulla. Helppo pestä ja hoitaa.
Aivan kamala
Anonymous - 9. jan. 2019
Tilasin tämän tuotteen, koska video ja kuvaus saivat sen kuulostamaan aivan fantastiselta - se oli väärin. Tämä on huonoin tuote, jota olen käyttänyt koko elämäni aikana, ja olisin itse tehnyt parempaa työtä. Sen lisäksi, että se on epämukava ja hyytävä käyttää - sitä on myös älyttömän vaikea käyttää ilman tärinää jne - se on niin painava, joten et voi "ottaa asioita omiin käsiisi". Olisin suositellut tavallista masturbaattoria 50-100kr, tämä oli huono.
Konekäännös sivustolta sinful.no

Lovense Max Sovelluksella Ohjattava Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful