Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovers Premium O-Balls Geishakuulat var 1

Yhteenveto

Lovers Premium O-Balls Geishakuulat auttavat sinua nauttimaan enemmän, sillä niiden avulla harjoitat lantionpohjaasi tehokkaasti. Vahvemmat lihakset lisäävät emättimen tuntoherkkyyttä ja tiukkuutta.

O-Balls -settiin kuuluu yksi yksittäinen geishakuula sekä yksi kahden kuulan tuplakuula. Käytä kulloinkin sitä, joka sopii paremmin lihastesi senhetkiseen kuntoon. Kaikkien kuulien halkaisija on 3,5 cm. Suosittelemme aloittamaan harjoittelun yksittäisellä kuulalla, ja sitten kun sen käyttö tuntuu liian helpolta, voit siirtyä tuplakuulaan. Geishakuulat asetetaan emättimeen, minkä jälkeen voit tehdä niiden kanssa lihasharjoittelua.

O-Balls -kuulien sisällä on pienempi, vapaasti liikkuva kuula, joka liikkuu vartalosi liikkeiden tahtiin, mikä tuntuu kevyenä hierontana emättimessä. Sen liikkeet myös lisäävät kuulien haastavuutta, ja saatkin niistä eniten irti jos käytät niitä esim. muun liikunnan aikana.

Suosittelemme käyttämään laadukasta vesipohjaista liukuvoidetta kuulien kanssa, jolloin ne on helpompi asettaa paikoilleen.

Jos kaipaat vinkkejä lantionpohjan lihasten harjoittamiseen geishakuulien avulla, lue oppaamme nimeltä "Lantionpohjan lihasten harjoittaminen geishakuulilla", joka löytyy blogistamme (Sinful.fi/blogi).

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Yllättävän hyvä
Anonymous - 5. apr. 2017
En ole koskaan aiemmin treenannut lantionpohjaa palloilla, ja tiesin, että olin luultavasti huonossa kunnossa. Olen käyttänyt tätä lantionpohjasarjaa nyt kaksi viikkoa ja tunnen jo suuren eron. Alussa en pystynyt pitämään yksittäistä palloa pystyasennossa. Olen suhtautunut harjoitteluun hyvin vakavasti, joten asetan pallon paikalleen joka aamu ennen töihin lähtöä ja jätän sen paikalleen 1-2 tunniksi. Jo nyt pystyn istumaan ja kävelemään yhden pallon kanssa ja pitämään sen paikallaan ja mikä parasta, olen kokenut vahvempia ja voimakkaampia orgasmeja. En odottanut näin huomattavaa eroa. Joten aloita vain, se toimii!
Konekäännös sivustolta sinful.dk
Todella ensiluokkainen <3
Anonymous - 13. mar. 2024
Mikä kokemus tämän tuotteen käytöstä. Ensinnäkin laatu ja materiaali ovat huippuluokkaa, hinta on erittäin kohtuullinen, helppokäyttöisyys on moitteetonta - ja niitä on fantastinen käyttää. Itse saan paljon irti pallojen sisällä olevista palloista, jotka hierovat emättimen seinämää, kun olen aktiivinen. Yksi asia on se, että se on liikuntaa, toinen on se, että se on valtavan stimuloiva. Haluni on suurempi, naisellisuuteni aktivoituu uudelleen - on hämmästyttävää, että se vaatii niin vähän tuntea itsensä. Lahja jokaiselle naiselle.
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Lovers Premium O-Balls Geishakuulat

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful