Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovetube Playpal Power Pussy Masturbaattori var 1

Yhteenveto

Lovetube Playpal Power Pussy Masturbaattori on tuhma itsetyydytysväline, joka tarjoaa aidonkaltaisen käyttökokemuksen. Emättimen muotoisessa Lovetubessa on kiihottavaksi muotoiltu sisärakenne, joka stimuloi sinua liikuttaessasi sitä edestakaisin penikselläsi.

Lovetube on valmistettu pehmeästä materiaalista ja se tuntuu entistä luonnollisemmalta käyttäessäsi sitä vesipohjaisen tai silikonipohjaisen liukuvoiteen kanssa.

Lovetube Playpal Power Pussy antaa sinun itse päättää stimulaation voimakkuuden, sillä sen pohjassa oleva kierrekorkki säätää masturbaattorin sisälle syntyvää alipainetta. Käytön jälkeen voit avata korkin kokonaan ja puhdistaa holkin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Holkin kuivuttua kokonaan (voit kuivata sen nukkaamattomalla pyyhkeellä tai antaa sen kuivua itsekseen) kannattaa sitä huoltaa ajoittain aidonkaltaisille seksilelumateriaaleille tarkoitetulla huoltojauheella, jotta se säilyttää pehmeytensä eikä tahmaannu ajan mittaan.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Lovetube Playpal Power Pussy Masturbaattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful