Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Lovetube Playpal Värisevä Power Pussy var 1

Yhteenveto

Lovetube Playpal Värisevä Power Pussy on upea miesten masturbaattori, jossa on myös vibraattori. Lovetube tuntuu ihanan luonnolliselta käytössä. Voit tehostaa nautintoasi entisestään multispeed-värinän avulla.

Emättimen muotoisessa Lovetube Playpal Power Pussy -masturbaattorissa on stimuloiva sisärakenne, joka hemmottelee sinua jokaisella työnnöllä. Käynnistät vibraattorin ja säädät sen tehoa helposti kiertämällä pohjassa olevaa punaista säädintä. Kun vibraattori on käynnistetty, voit viedä sen masturbaattorin pohjassa olevasta aukosta sisään.

Lovetuben sisäholkin pehmeä materiaali pääsee kunnolla oikeuksiinsa, kun käytät sen kanssa liukuvoidetta. Voit itse valita liukuvoidetyypin, sillä masturbaattoria voi käyttää niin vesipohjaisen kuin silikonipohjaisenkin liukkarin kanssa.

Voit itse säätää masturbaattorin sisään syntyvää alipainetta. Käännä vain pohjassa olevaa kierrekorkkia. Käytettyäsi Lovetubea voit avata korkin ja puhdistaa sisäholkin lämpimällä vedellä ja seksilelun puhdistussuihkeella.

Holkin kuivuttua (voit joko kuivata sen hellävaraisesti pyyhkeellä tai antaa sen kuivua itsekseen) kannattaa se käsitellä seksilelun huoltojauheella, jotta se säilyttää pehmeytensä eikä muutu tahmeaksi ajan myötä.

Huomioithan, että vibraattori toimii 1 x AA-paristolla, joka on hankittava erikseen.

Ei asiakasarvosteluja
Tuote odottaa vielä ensimmäistä arvosteluaan.
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1

Lovetube Playpal Värisevä Power Pussy

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful