Ilmainen Toimitus Postin | Vain Tänään!

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Musta Bondage-setti Aloittelijoille var 1

Yhteenveto

Loving Joy -tuotemerkin aloittelijoille suunnattu bondage-setti on helppo tapa tunnustella valtarooleja ja kokeilla erilaisia kinkyjä leluja, kun mielenne tekee tutustua BDSM:n kiehtovaan maailmaan.

Pehmeiden ranne- ja nilkkakahleiden kestävä materiaali pitää subin aloillaan, kun dominoiva osapuoli saa kiusoitella ja leikitellä hänen vapaudellaan kiinnittämällä kahleiden ketjut joko toisiinsa tai vaikka huonekaluihin. Kokeilkaa yhteensopivaa kaulapantaa, kun haluatte viedä sitomisleikkejä asteen pidemmälle.

Kun subi kaipaa hieman lisää kiusoittelua, flogger on aina hyvä olla käsillä. Sillä voi hyväillä ja kutitella hellästi ja kasvattaa intensiteettiä pikkuhiljaa isku iskulta. Silmänaamio subin kasvoilla tekee tilanteesta vieläkin jännittävämmän, koska kosketuksia ei voi ennakoida.

Jos subisi on turhan suulas, tilanteen voi korjata suupallon avulla. Siinä on ilmareikiä hengittämisen helpottamiseksi ja sen säädettävä kiinnitys pitää huolen, että se tuntuu mukavalta päällä.

Jos köysillä suoritettava shibari kiinnostaa teitä, voitte harjoitella kiehtovia solmuja mukana tulevalla köydellä. Se on 10,5 metriä pitkä ja sileä, joten sen avulla voi todella tuta, miltä vallan täydellinen luovuttaminen toiselle tuntuu.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Jännitystä elmään
köh - 5. jan. 2022
Tuotteen kanssa on ollut oikeen hauskaa molemmilla, hyvä hankinta :D

Loving Joy Musta Bondage-setti Aloittelijoille

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Ilmainen toimitus - Vain Tänään!

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful