Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Extra Vibraattori var 1

Yhteenveto

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Extra Vibraattori tarjoaa todella intensiivisiä orgasmeja.

Rabbitin sisällä on kaksi rivillistä pyöriviä helmiä, jotka stimuloivat sinua sisältä yhdessä pyörivän dildon kanssa. Tämän lisäksi laitteessa on tehokas klitorisvibraattori, jotka värisyttää kaninkorvia intensiivisesti klitoriksesi ympärillä. Pienenä lisäbonuksena laitteessa on vielä bullet-vibraattori, joka sijaitsee dildon selkäpuolella ja tarjoaa ylimääräistä sisäistä nautintoa. Bullet-vibraattorin värinä on synkronoitu kaninkorvien kanssa.

Rabbitilla voi myös stimuloida G-pistettä. Pään voi taivuttaa, jolloin se osuu helpommin oikealle alueelle. Dildon pyörimisliikettä voi säätää erikseen, joten sitä voi käyttää vibraatiolla tai ilman.

Rabbit on valmistettu pehmeästä materiaalista, joka tekee siitä miellyttävän käyttää. Suosittelemme käyttämään sen kanssa Loving Joy:n omaa vesipohjaista liukuvoidetta maksimaalisen nautinnon saavuttamiseksi.

Rabbit toimii 4 x AA-paristolla (ei mukana).

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Loving Joy
Enna - 17. jul. 2019
Ihana lelu, joko yksin tai kaverin kanssa
Arvostelu
Sani - 16. jan. 2017
Kiihottaa kaikkia osa-alueita todella tehokkaasti
Orgasmin aallot
Onnellinen trolli - 19. oct. 2020
Ostin sen ja ensimmäisellä käyttökerralla sain 5 orgasmia peräkkäin ja sulhaseni nautti sillä leikkimisestä ja auttamisestani sekä nautintoni näkemisestä En halua kutsua sitä hiljaiseksi, mutta ääni hukkuu sillä välin mukavaan voihkimiseen
0
Rabbit-vibraattori .... testivoittaja
Laila - 6. aug. 2019
Olen kokeillut vain 3 kertaa, mutta voin luvata, että se on tehokas .... mielettömän mukava / vaikka kestää max 2 min. Sitten minä aion kokeilla sitä poikaystävän kanssa, kun hän tulee käymään. Ehdottomasti paras leluni, se on ehdottomasti parempi kuin Womanizer premium. Se on melko äänekäs .... mutta .... pyt.materiaali on seksikäs .... se on vähän vaikea käsitellä ... värinä on mukavaa, mutta sitä ei saa käyttää liian kovalla ... omasta mielestäni .. ...pitää takuunsa mitä orgasmiin tulee
0
Kamala meteli
Nille - 26. apr. 2019
Hyvä ja tehokas, mutta se pitää aivan liikaa meteliä. Ja se vie paljon pois nautinnosta.
0
Ei toimi tarkoitetulla tavalla
Anonymous - 12. aug. 2021
Ei toimi odotetulla tavalla. Sitä esiteltiin erittäin hyvänä, mutta se ei anna minulle orgasmia, se on erittäin meluisa ja värähtelyt eivät ole voimakkaita. Tyhmää kirjoittaa paljon kehuja tuotteesta, joka on niin kesy. Minulla on jo yksi ja etsin parempaa, eikä tämä ollut yhtään parempi.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Fantastinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Tilasin tämän ihanalle vaimolleni, joka on aiemmin käyttänyt tavallisia dildoja, kun olemme harrastaneet seksiä. Sain tämän tänään ja minun täytyi vain kokeilla sitä hänelle, olemme olleet yhdessä 12 vuotta ja hän orgasmeja 9 kertaa 10:stä. Kun käytin tätä hänelle tänään, hänellä oli voimakkain orgasmi, joka hänellä on ollut kaikkien niiden vuosien aikana, jolloin olemme olleet yhdessä. Erittäin suositeltava!!!!
Konekäännös sivustolta sinful.no
Mieletöntä!!!
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on mahtavin asia, mitä olen koskaan testannut!!!! Se kestää vain muutaman minuutin ja olen valmis cum, mutta mitä kauemmin odotat sitä parempi orgasmi tulee!!!! Erittäin suositeltava :))))
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei voi tehdä ilman sitä
Anonymous - 13. mar. 2024
Tämä on fantastista. Erittäin helppokäyttöinen. Henkilökohtaisesti olen sitä mieltä, että on parasta aloittaa heikoimmalla värähtelyllä ja edetä ylöspäin. Olen onnistunut saamaan useita orgasmeja peräkkäin tämän kanssa.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Ei voi tehdä ilman sitä
Anonymous - 13. mar. 2024
Aivan fantastinen kokemus
Konekäännös sivustolta sinful.no

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Extra Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful