Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Vibraattori var 1

Loving Joy Jessica Rabbit Ultimate Vibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Yhteenveto

Etsitkö ensimmäistä rabbit-vibraattoriasi ja kaipaat paksua vartta, joka tarjoaa maksimaalista stimulaatiota? Loving Joy -tuotemerkin Jessica Rabbit Ultimate on yksinkertainen mutta erittäin tehokas vibraattori, jonka huomaat nopeasti todella orgasmintäyteiseksi tuttavuudeksi.

Suositut rabbit-vibraattorit ovat tuttuja mm. suositusta Sinkkuelämää-sarjasta.

Rabbitin sisällä olevat kuulat pyörivät stimuloiden emättimen aukkoa ihanasti. Samaan aikaan klitoriskiihottimen kaninkorvat värisevät klitoristasi vasten. Kaninkorvissa on peräti 12 erilaista värinäasetusta, joita voit säätää kahvassa olevilla säätimillä. Sieltä löytyy myös dildo-osan pyörimistä säätävät painikkeet. Molempia toimintoja voi säätää erikseen, joten voit saada monenlaista stimulaatiota.

Dildon vartta voi myös taivuttaa hitusen, jolloin saat sen pyörimään laajemmalla alueella. Silloin sen voi saada osumaan myös G-pisteelle.

Upea vibraattori on valmistettu pehmeästä, ftalaatittomasta materiaalista, joka tuntuu miellyttävältä käytössä. Suosittelemme käyttämään sen kanssa vesipohjaista liukuvoidetta saadaksesi parhaan kokemuksen.

Jessica Rabbit Ultimate on vesitiivis, joten voit nauttia siitä myös suihkussa ja sen puhdistaminen käy käden käänteessä.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Aivan fantastinen!
Anonymous - 13. mar. 2024
Saa minut tulemaan joka kerta! Se on ehdottomasti oltava jokaisen naisen kotona! Jos tarvitset sekä sisäistä että ulkoista stimulaatiota, tämä on ehdottomasti oikea valinta!
Konekäännös sivustolta sinful.dk

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful