Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Pumpattava Dildo 15 cm var 1

Yhteenveto

Jos haluat kokeilla täyttävää stimulaatiota, 15 cm:n mittainen Loving Joy Pumpattava Dildo on oivallinen valinta.

Pumpattava dildo hakee muotoilussaan inspiraatiota aidon peniksen erottuvasta terskasta ja pehmeistä linjoista. Sen pinta on miellyttävää silikonia, joka tuntuu fantastiselta ihoa vasten ja sisään laitettaessa.

Sinä tai kumppanisi voitte pumpata dildon sopivan paksuiseksi käytännöllisen käsipumpun avulla. Sen avulla voit totutella asteittain täyttävämpään tunteeseen ja nauttia juuri sinulle räätälöidystä kokemuksesta.

Dildon kokonaispituus on 15 cm ja halkaisija 3,7 cm ennen pumppausta. Kun dildo on täyteen pumpattu, sen halkaisija on kokonaiset 8,5 cm.

Siinä on helppokäyttöinen venttiili, jolla saat tyhjennettyä dildon nopeasti.

TuotemerkkiLoving Joy
Tuotteen paino (g)115
Kokonaispituus (cm)15
Sisään asetettava pituus (cm)14.6
Halkaisija (cm)3.7
Ensisijainen materiaaliSilikoni
VäriMusta
LiukuvoidesuositusVesipohjainen
Pakkauksen kieliEnglanti
SKU22382
0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Kaikelle aikansa ja paikkansa
Blend - 2. sep. 2020
Olin hieman pettynyt tuotteen laatuun sen saadessani. Dildon materiaali tuntui yllättävän ohuelta ja pehmeältä, eikä mielikuvaa auttanut se että se tuntui täyttyvän vain dildon kärjestä ilmapallon tapaan. Kuitenkin kun täytin vähän ilmalla että se tuntui jämäkältä ja aloin leikkien ohessa täyttämään niin kyllä tästä iloa kuitenkin irtosi. Olo oli täysi, mutta eihän tätä kovasti liikutella sisällä. Ei ehkä jää vakikäyttöön mutta sizequeen leikkeihin ihan hauskaa virikettä. Venttiili toimii hyvin kunhan tarkistaa mihin suuntaan sitä käännetään. Tyhjenee nopeasti.
Yllättävän hyvä
Bummy - 15. aug. 2020
Ensimmäinen pumpattava leluni. Vähän muotopuoli, kun sen täyttää kokonaan. Tyhjänäkin sopivan jäykkä, sisältä pehmeä. Pintamateriaali on mukavan tuntuinen. Työnsin sen tyhjänä sisään ja täytin vähitellen . Ja laukesin jo siitä.
Jännittävä
Bea - 16. aug. 2021
Se on todella jännittävä dildo ja se täyttää erittäin hyvin. Olen hieman tyytymätön siihen, että koko dildoa ei ole täytetty, vaan vain osa siitä. Se näyttää myös erittäin ohuelta, kun sitä täytetään kunnolla, joten se vaikuttaa repeävän, vaikka ei niin tekisikään. Hauska juttu testata ja on mielenkiintoista nähdä, kuinka paljon voit sietää.
0
Ihan hyvä
Helena - 11. jul. 2021
Tämä on ok dildo/tappi, jos haluat vaihdella leikkejä. Olen itse imukupeilla varustettujen dildojen ystävä, joten tämä on hieman vaikeampi käyttää yksin ollessa. Kuten aiemmin todettiin, vain kärki on täytettävä, mikä ei ole aivan 100 % hyvä ja tuntuu pelottavalta pumpata se täyteen, koska pelkään sen halkeilevan. Materiaali on täysin ok, mutta ei mitään ihmeellistä.
0
Ylitti odotukset
John - 17. may. 2021
Tämä oli paras puhallettava dildo/tappi, jonka olen koskaan nähnyt. Vaikuttaa lupaavalta ensimmäisen testin jälkeen.
0
Erittäin hyvä hintaansa nähden!
Anonymous - 13. mar. 2024
Olen nyt kokeillut useita puhallettavia dildoja, ja tämä on yksi parhaista. Itse asiassa vain yläosa täyttyy, mutta se on itse asiassa etu. Jos koko pituus täytettäisiin, ilma menisi sinne, missä on vähiten vastusta, eli kehon ulkopuolelle, missä sillä ei ole vaikutusta. Yläosa voi täyttyä niin pitkälle, että olet edelleen mukavasti täynnä.
Konekäännös sivustolta sinful.nl
Hauska, mutta ei käytännöllinen
Anonymous - 13. mar. 2024
Se menetti kimmoisuutensa lyhyen ajan kuluttua ja halkeaa kahtia vain puristamalla pumppua kerran, joten se on jäänyt. Ensimmäisenä yönä se toimi hyvin, mutta ei kestänyt kovaa käsittelyä :)
Konekäännös sivustolta sinful.no
Laatukustannukset
Anonymous - 3. jun. 2022
Hintaan nähden varmaan ihan ok. Mutta se löystyy yläosastaan, kun sitä puhalletaan, joten ilma karkaa sekä tuotteesta että lelusta.
Konekäännös sivustolta sinful.no
Uskomaton tunne
Anonymous - 9. may. 2020
Olen mies, joka nauttii anaalistimulaatiosta kaikissa muodoissaan. Olen kokenut alalla ja olen kokeillut useimpia asioita, mutta en puhallettavaa... tähän asti. Se on uskomaton tunne, joka saa koko kehosi tärisemään, kun vedät sen ulos puhallettuna. Ennätykseni on vetää ulos noin 25 pumpulla. Suosittelen sitä kaikille!
Konekäännös sivustolta sinful.se
Täytäntöönpano
Anonymous - 13. mar. 2024
Täyttyy kunnolla pumpattaessa. Täydellinen käytettäväksi yhdessä esimerkiksi klitorisstimulaattorin kanssa. Hieman vaikea asettaa, koska et halua pumpata sitä liikaa, jolloin siitä tulee hieman löysä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Loving Joy Pumpattava Dildo 15 cm

Sinful.fi suosittelee
Sinful Aqua Vesipohjainen Liukuvoide 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
Sinful Clean Seksilelun Puhdistussuihke 100 ml
9,99 €7,49 €
Sis. ALV
41,99 €35,69 €
Sis. ALV

Varastossa

Toimitus: 3-5 arkipäivää

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful