Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Super Gybrator Pyörivä Dildovibraattori var 1

Yhteenveto

Loving Joy Super Gybrator Pyörivä Dildovibraattori on muotoiltu aidonkaltaiseksi ja tarjoaa sekä värinää että pyörivää liikettä. Sen selkeästi esiin piirtyvä terska antaa sinulle lisänautintoa joka työnnöllä, ja ohjaat sen liikettä mukana tulevan kaukosäätimen avulla.

Loving Joy Super Gybrator tarjoaa seitsemän erilaista värinätasoa ja lisäksi se tekee pientä, pehmeää pyörimisliikettä käyttäessäsi sitä. Yhdistelmä on todella nautinnollinen. Säädät sen liikkeitä kaukosäätimellä, jonka 75 cm pitkä johto takaa sen, että myös kumppanisi voi hallita nautintoasi niin halutessanne.

Dildovibraattorin sisällä on jämäkkä ydin, joka on päällystetty pehmeällä, ihoa muistuttavalla TPE:llä.

Huomioithan, että dildovibraattori toimii 3 x AAA-paristolla, jotka on hankittava erikseen.

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Vähän liian brutaali
Fantasia - 5. apr. 2018
Liian iso minulle. Jos pidät hieman isommista dongeista, tämä on luultavasti täydellinen, mutta EI aloittelijoille.
0
Melkein kuin aito.
Karoline - 26. aug. 2019
Tämä dildo on ensimmäinen dildoni, ja pidän siitä, että siinä on myös vibraattori. Käytän sitä usein myös klitorikseen ja se tuntuu hyvältä. Ja vibraattorin eri nopeudet ovat mukavia, joten jokaiseen makuun löytyy jotakin. Myönnän kuitenkin, että vibraattorin tunne, kun se on sisällä, ei ole erityisen selvä (kokemukseni mukaan). Ja dildo voi kuivua nopeasti, kun sitä ei käytä vain muutamaan minuuttiin, mutta voiko johonkin muuhun luottaa? Se on myös suhteellisen hiljainen. Pidän sitä vain peiton alla, eikä siitä sitten tule paljon ääntä. Kaiken kaikkiaan olen erittäin tyytyväinen siihen, ja se ylittää odotukseni ensimmäisestä dildostani. Super hyvä tuote, melkein kuin aito.
0
Voin suositella
Peter - 19. aug. 2017
Materiaali on valtavan miellyttävän pehmeää. Käytän sitä anaalisesti, missä tällainen pehmeä materiaali on ihanteellinen. Liukuvoiteen kanssa se on pehmeä kuin voi. 7 värinärytmiä ovat myös jännittäviä – on millä leikkiä. Se ei myöskään niele paristoja liian nopeasti.
0
Vau mikä kokemus
The divorced - 13. mar. 2017
Erosin äskettäin ja siksi halusin sijoittaa ensimmäiseen dildoon. Ainoat vaatimukseni olivat, että sen pitäisi väristä ja olla aidonkaltainen. En pidä neonväreistä jne. makuuhuoneessa. Valitsin tämän edellä mainitun perusteella ja olen erittäin tyytyväinen. Pyörivät liikkeet ovat erityisen stimuloivia, ja koko on minulle juuri täydellinen. Materiaali on mukavaa, enkä voi käsittää kuinka luonnolliselta se tuntuu. Ehdottomasti todella hyvä ostos.
0

Loving Joy Super Gybrator Pyörivä Dildovibraattori

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful