Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
  • Huomiota herättämätön paketti
  • Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille
Loving Joy Universal Black Harness var 1

Yhteenveto

Haaveiletteko strap-on -seksistä tai peggingistä? Toteuttakaa fantasianne Loving Joy -tuotemerkin upeiden Universal Black Harness -valjaiden avulla.

Valjaat tuntuvat miellyttäviltä päällä. Kooltaan ne sopivat useimmille (lantion ympärysmitta on enintään n. 132 cm). Etupuolen tekonahka ja metallinapit näyttävät tyylikkäiltä ja sopivat tarvittaessa myös kinkympään menoon.

Valjaissa on pieni tasku, johon voitte asettaa oman bullet-vibraattorinne ja nauttia värinästä sekä valjaiden käyttäjän intiimialueilla että valjaisiin kiinnitetyn dildon kautta.

Pakkauksen mukana tulee kaksi erikokoista O-rengasta, joten valjaisiin voi kiinnittää monen kokoisia dildoja ja tappeja. (Dildo ja bullet-vibraattori hankittava erikseen.)

0.0
0 asiakas(ta)
5
4
3
2
1
Arvostelut (0)
Räts
Sad - 10. feb. 2021
Tuote näytti ja tuntui hyvältä, mutta kun rupesi kiristämään hihnoja kuului räts ja ompeleet melkein repesi kokonaan vaikkei ollut vielä edes paljoa kiristetty. Helppohan tuo on koneella korjata mutta odotin parempaa kestävyyttä.
Hyvä ostos
Minttu - 17. dec. 2020
Tukeva ja tosi helppo pukea päälle, kiristää ja löysätä. Dildon saa helposti sujautettua paikalleen.
Bueno
Aq - 24. mar. 2020
Valjaat istuvat hyvin, ja paljon säätövaraa, ja ne on helppo sujauttaa päälle. Kumilenkit, joiden tulisi pitää dildo paikallaan, voisivat olla hivenen pienemmät ja vähenpitaipuisat, koska ne muotoutuu valjaiden kiristyksen mukaan. Jos ei ole tarpeeksi leveäalustaista dildoa, se saattaa tipahtaa valjaista. Muuten täydellinen hintalaatusuhde, valjaat tuntuvat mukavalta päällä ja pitää tarpeeksi leveän dildon hyvin paikoillaan
Huippu hinta-laatu-suhde
ella - 25. feb. 2020
Etsin aluksi strap-on-pakettia, jossa olisi kumppanille sopiva dildo mukana, mutta sellaista ei löytynyt. Tämä olikin huippuostos - kestävä ja hyvin istuu päälle. Oma alapää jää reisihihnojen ansiosta paljaaksi hyväilyjä varten, mikä on ehdoton plussa. Liitimme valjaisiin Willie City -silikonipeniksen, joka pysyy paikallaan erinomaisesti ja on juuri sopivan kokoinen. Näistä valjaista näyttäisi riittävän iloa vielä pitkään.
Hyvä!
Kokeilija - 31. oct. 2019
Tuote on laadukas hintaansa nähden sekä hyvin helppokäyttöinen. Harness on helppo pukea päälle ja kiristää sopivan tiukalle, ja kiinnityksessä pysyy myös hyvin lähes mikä tahansa dildo. Tuote on myös hyvin kestävä, eikä sen rikkimenemistä tarvitse pelätä. Ainoana miinuksena on ehkä, että kiristykset saattavat välillä löysyä aavistuksen käytössä, jolloin niitä pitää uudelleen kiristää, mutta tämä ei paljoa haittaa. Kaiken kaikkiaan hyvä ja ostamisen arvoinen tuote.
Yllättävä!
Michael - 22. feb. 2019
Tämä oli ensimmäinen harness, jonka hankimme kumppanin kanssa. Vaikea oli päättää minkälaisen ostaa ja miltä hintahaarukalta. Pitkien mietintöjen jälkeen päädyttiin tähän. Ajateltiin, että ei osteta kaikkein kallista, jotta raha ei menisi hukkaan, mikäli emme tykkää koko ideasta. Niinpä tuote olikin ERINOMAINEN ja valinta oli oikea! Erittäin laadukas hintaansa nähden! Välillä oli ongelmia remmien kanssa, kun olivat niin pitkät, mutta ongelman sai ratkaistua leikkaamalla ylimääräinen pituus pois. Nyt kun on jo enemmän kokemusta harnesseista, voisin sanoa, että tämä on erittäin hyvä valinta sellaiselle, joka haluaa kokeilla, saada laadukkaan tuotteen, eikä tarvitse maksaa siitä satoja euroja.
Erittäin hyvä
First - 2. jan. 2019
Erittäin hyvä tuote. Edullinen hankintahinta, mutta tuote vaikuttaa laadukkaalta. Kestää kovaakin menoa erittäin hyvin ja kiinnitys on todella jämäkkä. Renkaat on joustavat ja niissä pysyy vaivatta kiinni monenkokoiset lelut.
Valjaat
Anonymous - 13. mar. 2024
Helppo pukea ja erittäin mukava. Arvostavat sekä minä että henkilö, joka sai ilon.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Helppo käyttää
Anonymous - 11. apr. 2020
En ole käyttänyt valjaita aiemmin. Helppo kiinnittää dildo. Voi käyttää sitä myös penis sivussa. Erittäin tyytyväinen.
Konekäännös sivustolta sinful.se
Ensimmäinen kerta
Anonymous - 12. apr. 2020
Testasimme sitä tänä viikonloppuna, ja se täytti ehdottomasti odotuksemme. Kumppani vastaanottajana oli utelias ja sitä tullaan käyttämään yhä uudelleen. Hyvä lelu, jolla voi lämmittää peliä.
Konekäännös sivustolta sinful.se

Loving Joy Universal Black Harness

Tuotteen valmistus on lopetettu. Vieritä alas nähdäksesi samantyyppisiä tuotteita.

Hyvä tietää

Saatat myös pitää:

Saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasiTilaa Sinfulin uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja saa 10% alennusta seuraavasta tilauksestasi. Uutiskirje sisältää kohdennettua markkinointia ja tarjoaa VIP-pääsyn parhaisiin tarjouskampanjoihin, uusimpiin tuotelanseerauksiin ja mahtaviin kilpailuihin. Voit perua suostumuksesi milloin tahansa. Käsittelemme tietojasi tietosuojaselosteemme mukaisesti.

Huomiota herättämätön paketti
Ilmainen toimitus yli 59 € tilauksille

Toimitus

Turvallinen maksu

Sinful / Mcompany, Ainontie 5, Ovet 20-24, 01630 Vantaa - Y-tunnus: 2590854-1

Kaikki mallit ovat täysi-ikäisiä.

Copyright © 2008-2024 Sinful